BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBank Asya'da iki sürpriz istifa----

Bank Asya'da iki sürpriz istifa

Bank Asya'da iki sürpriz istifa
31 Mart 2011 - 12:26 www.finansgundem.com

Cemil Özdemir'in sürpriz istifasını ardından bankadan ayrılanların sayısı artıyor

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Genel Müdür Cemil Özdemir görevinden ayrılmasının ardından  yerine Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdürü Abdullah Çelik getirilmişti. Çelik ise dün BDDK Murakıbı Ahmet Beyaz ile Ziraat Bankası'nda daire başkanı olarak görve yapmakta olan  Ercüment Güler'i transfer etmişti. 
Bugün ise Finansgundem'e ulaşan bilgilere göre Genel Müdür Yardımcısı Buket Gereçci ile Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal istifa etti. 
Ayrıntıları Finansgundem'den takip edebilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eski asyalı06 Nisan 2011 12:04

    Buket hanımı bankasya camiasına kazandıran,onu anadoludan keşfedip istanbula getiren Ünal Kabaca'ya,Ünsal Sözbir'e ve onu döneminde her türlü saldırıdan koruyan Cemil Özdemir ve BDDK başkanı Teyfik Bilgin'e sonsuz teşekkürler.

  • bilge asyalı04 Nisan 2011 12:55

    bankanın gülen yüzü,dünya katılım bankalarının ilk şube müdüresi,dünya katılım bankalarının ilk gmy si,yolun açık olsun.dünya katılım bankalarında çıgır açan,kadın erkek ayrımının kaldırılmasına bilgisi ve çalışkanlığı ile önder olan bu arkadaşımız işallah cinsel ayrımcılıga kurban gitmemiştir.açtıgın yoldan bundan sonra gelen tüm hemcinslerin yürüme cesaretini gösterirler. bilge asyalı