BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBank Asya'da bir garip PR işi...----

Bank Asya'da bir garip PR işi...

Bank Asya'da bir garip PR işi...
29 Ocak 2010 - 13:27 www.finansgundem.com

Dün Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca görevinden ayrılırken yerine ise yönetim kurulu üyesi Cemil Özdemir atandı. Peki Bank Asya kurumsal iletişimi bu duyuruyu nasıl yaptı?

Kurumdan yapılan açıklamayı olduğu gibi yayınlamadan önce, bir iki küçük ayrıntıya dikkat çekelim. Bank Asya Kurumlas İletişim Bölümü, her şeyden önce gelenin değil gidenin CV'sini basına yolladı. Yine aynı şekilde yeni genel müdürün değil giden genel müdürün resmini basınla paylaştı. Biz de sizlerle paylaşılım istedik. Bu amatörlük mü, bilinçli mi yapıldı bilinmez, ama önemli ayrıntı Finans Gündem'in gözünden kaçmadı. Bank Asya Genel Müdürü Sn. Ünal Kabaca’nın Görevinden Ayrılması Hakkında Bankamız Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ünal Kabaca, 28 Ocak 2010 Perşembe akşamı itibarıyla, Bank Asya bünyesinde on yıldan beri sürdürdüğü “Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği” görevlerinden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Sayın Ünal Kabaca, Bank Asya’nın 2009 yılında yaptığı Afrika açılımı kapsamında İslam Kalkınma Bankası (IDB) ve Bank Asya ortaklığıyla kurulan Tamweel Holding’deki başkan yardımcılığı görevine devam edecektir. Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sayın Ünal Kabaca’nın, görevlerinden istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sayın Behçet Akyar’ın; genel müdürlük görevine ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Cemil Özdemir’in atanmasına ilişkin, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na başvuruda bulunulmasına Bankamız Yönetim Kurulu’nca karar verilmiştir. Saygılarımızla, Ünal KABACA - CV 1962 yılında Gebze'de doğan Ünal Kabaca, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Virginia Radford Üniversitesi'nde Uluslararası Ekonomi üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. 1985-1997 yılları arasında Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nda 12 yıl süreyle Bankalar Yeminli Murakıplığı görevinde bulunmuştur. Mayıs 1997 tarihinde Murahhas Aza olarak Bank Asya bünyesine katılmıştır. 2000 yılında Bank Asya’nın Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilen Ünal Kabaca, bu görevlerinden 28.01.2010 tarihinde kendi isteğiyle ayrılmıştır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)