BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya: Saldırıyı büyük ihtimalle PKK gerçekleştirdi----

Bakan Yerlikaya: Saldırıyı büyük ihtimalle PKK gerçekleştirdi

Bakan Yerlikaya: Saldırıyı büyük ihtimalle PKK gerçekleştirdi
23 Ekim 2024 - 21:08 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya TUSAŞ saldırısında şehit sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırıyı büyük ihtimal ile PKK'nın gerçekleştirdiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısının ardından yerleşkede incelemelerde bulundu.

Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) yerleşkesine yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Ankara Kazan ilçemizde yerli ve milli savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ'a maalesef 15.26'da bir terör saldırısı olmuştur. Bu saldırı duyulur duyulmaz, haberi alınır alınmaz süratle jandarma ve emniyet birimlerimiz, özel harekâtımız buraya geldi. Biri kadın, biri erkek olmak üzere 2 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

"5 şehidimiz 22 yaralımız var"
Maalesef 5 şehidimiz bulunmakta, 22 yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda onları sevdiklerine kavuştursun diye dua ediyorum.

Terörü lanetliyoruz. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kimlikleri belli olur olmaz bunlarla ilgili, hangi terör örgütü olduğuyla ilgili aziz milletimizle bunu paylaşacağız.

"Büyük ihtimalle PKK'nın yaptığıyla ilgili, değerlendirmemiz bu"

Büyük ihtimalle PKK'nın yaptığıyla ilgili, değerlendirmemiz bu. Kimlik tespitlerini, diğer delillerin netleşmesiyle bunları paylaşacağız. Alçak terörü lanetliyoruz. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

"Nefeslerini kesmekte kararlıyız"

Çok büyük bir üzüntü duyuyoruz. Milli birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kim pusu kuruyorsa ister terör örgütü olsun ister organize suç örgütü olsun, şehir eşkıyaları olsun hiç durmadan, duraksamadan, azim ve kararlılıkla bunların da nefeslerini kesmekte kararlıyız. Bizim kardeşliğimiz, bizim birliğimiz, bizim beraberliğimiz, devletimiz ve milletin iradesi, gücü her zaman ama her zaman galip gelecektir. Bundan da hiçbirinizin şüphesi olmasın.

Ankara'da TUSAŞ'a terör saldırısıAnkara'da TUSAŞ'a terör saldırısı

 

Hain saldırıya siyasilerden tepkiHain saldırıya siyasilerden tepki

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)