BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakan Kurtulmuş'tan ilk mesaj!----

Bakan Kurtulmuş'tan ilk mesaj!

Bakan Kurtulmuş'tan ilk mesaj!
20 Temmuz 2017 - 16:16 www.finansgundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş," Harun Kolçak, değerli çalışmaları ile her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Harun Kolçak'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Numan Kurtulmuş tarafından Harun Kolçak'ın vefatına ilişkin yayınlanan mesajda şöyle denildi: Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Harun Kolçak, yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müzik dünyamıza birçok önemli yapıtlar kazandırmıştır. Ailesinden aldığı sanatçı kimliğini başarıyla taşıyan Kolçak, değerli çalışmaları ile her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

Harun Kolçak'ın ölümündeki büyük sır

 

Harun Kolçak'ın hasta yatağındaki son görüntüleri

 

Harun Kolçak yaşamını yitirdi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yolcu abbas21 Temmuz 2017 00:50

    Bu hükümet gözden çıkarttığını kültür bakani yapiyor numan ona göre sana yol gözüktü bence ithalati cok seven akp ithal ettiklerini işi bitince şutluyor tuğrul gitti sonra numan sonra süleyman tek tek güle güle.