BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Işıkhan'dan emeklilere ilişkin açıklama----

Bakan Işıkhan'dan emeklilere ilişkin açıklama

Bakan Işıkhan'dan emeklilere ilişkin açıklama
16 Temmuz 2024 - 13:45 www.finansgundem.com

Bakan Işıkhan, "Türkiye'nin emektarı kıymetli emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kanun teklifine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi ile ilgili kanun taslağı TBMM'ye sunuldu. Türkiye'nin emektarı kıymetli emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ömrünü ülkemizin kalkınmasına adamış tüm emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Milletimize, emeklilerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı olsun."

En düşük emekli maaşına gelen zam belli oldu En düşük emekli maaşına gelen zam belli oldu

 

Özel'den emekli maaşı tepkisi: Bunun adı zam değil, ihanettirÖzel'den emekli maaşı tepkisi: Bunun adı zam değil, ihanettir

 

Bakan Şimşek: Vergi paketinde dar gelirliye yönelik hüküm yokBakan Şimşek: Vergi paketinde dar gelirliye yönelik hüküm yok

 

Emekliye hangi <a href=banka ne kadar promosyon veriyor?" src="https://i.borsagundem.com/files/2024/7/16/1807660/1807660.jpg?v=1721126876" width="161" height="122" />Emekliye hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)