BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAziz Kocaoğlu: Siyaseti bırakıyorum----

Aziz Kocaoğlu: Siyaseti bırakıyorum

Aziz Kocaoğlu: Siyaseti bırakıyorum
08 Ekim 2018 - 22:26 www.finansgundem.com

Tekrar aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Siyaseti bırakıyorum, ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu CNN Türk'te katıldığı programda "Siyaseti bırakacağını' açıkladı. Aziz Kocaoğlu, "siyaseti bırakıyorum, Ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum" ifadesini kullandı.

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Kocaoğlu daha önce yaptığı bir açıklamada ise, "Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktayı 2014 seçimlerinde koymayı planlamıştım" diye konuşmuştu.

Kocaoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Değişimde ısrarcıyım. Kişilerle problemim yok, sorun yönetim biçimi ve ilkelerdir. Yaşamım boyunca kimsenin adamı olmadım. Ne düşünüyorsam onu söyledim. Ne yaptıysam arkasında durdum. Önce devletim, sonra partim için çalıştım. Çıkar peşinde koşmayan, atadan CHP’liyim. Partimin menfaatlerini her türlü kişisel çıkarın üzerinde tutarım.

14,5 yıldır çok yoğun bir tempo içerisindeydim. Samimiyetle, her defasında elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştım. Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktayı 2014 seçimlerinde koymayı planlamıştım. Bugün için en büyük arzum 15 yılın sonunda CHP’li bir başka arkadaşa görevimi devretmektir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)