BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAYDOĞDU, GÜVEN'E Mİ GİDİYOR----

AYDOĞDU, GÜVEN'E Mİ GİDİYOR

AYDOĞDU, GÜVEN'E Mİ GİDİYOR
11 Kasım 2008 - 02:27 www.finansgundem.com

Çetin Alanya ile Mehmet Ayrdoğdu'nun Dubai Group Sigorta'daki birlikteliği geçen hagfta son buldu. Çetin Alanya genel müdür olarak kalırken yönetim kurulu üyesi olan Aydoğdu, şirket ile ilişiğini kesti. Peki Aydoğdu ne yapacak?

DUBAİ Group Sigorta, hayat dışı tüm branşlarda faaliyet göstermek üzere gerekli olan ruhsatı iki hafta hafta öhce Hazine Müsteşarlığı’ndan almıştı. Genel müdürlüğünü Ray Sigorta eski genel müdürü Çetin Alanya’nın yürüttüğü Dubai Group Sigorta'nın yönetim kurulu üyeliğinde ise sektörün başka bir duayen ismi, Güneş Sigorta eski genel müdürü Mehmet Aydoğdu yer alıyordu. Aydoğdu, geçen hafta şirket ile yollarını ayırdı. Aydoğdu'nun Groupama tarafındoan satın alınan Güven Sigorta'nın genel müdürlüğüne getirileceği konuşuluyor. Hatta yarınki basın toplantısında bu atamanın kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Dubai Group Sigorta, Dubai Şeyhi El Maktum’un Türkiye’deki sigorta şirketi. Dubai Investment bünyesinde kurulan şirketin yöneticileri arasında, sigorta sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip olan Ray Sigorta eski genel müdürü Çetin Alanya ile Güneş Sigorta eski genel müdürü Mehmet Aydoğdu da bulunuyordu. Aydoğdu şirketin kurulması ve acente teşkilatının oluşturulmasında etkin rol oynamıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)