BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAYDOĞDU, FİNANSGUNDEM'E KONUŞTU: AYRILIYORUM----

AYDOĞDU, FİNANSGUNDEM'E KONUŞTU: AYRILIYORUM

AYDOĞDU, FİNANSGUNDEM'E KONUŞTU: AYRILIYORUM
12 Kasım 2008 - 13:17 www.finansgundem.com

Dubai Group Sigorta'dan ayrılacağını yazdığımız sigorta sektörünün duayen yöneticilerinden Mehmet Aydoğdu, Finansgundem'e konuştu. Aydoğdu'nun ayrılık nedeni ne, ne zaman ayrılacak, bundan sonra neler yapacak?

Dubai Group Sigorta'dan ayrılacağını yazdığımız sigorta sektörünün duayen yöneticilerinden Mehmet Aydoğdu, Finansgundem'e konuştu. Dubai Group Sigorta'dan henüz ayrılmadığını söyleyen Aydoğdu, ayrılık haberini de doğruladı. 26 Kasım'da yapılacak genel kurulda istifasını vereceğini söyleyen Aydoğdu, ayrılık kararı konusunda ise şunları söyledi: "Yaklaşık bir yıldır Çetin Alanya ile birlikte yeni bir şirket kurmak için çalışmalara başladık. Bu şirket bu ay ilk poliçesini kesecek. Çalışan sayısından acente yapısına kadar her yönüyle dört dörtlük bir şirket kurduk. Bundan sonra Çetin Alanya bu şirketi en iyi şekilde idare edecektir. Bundan kimsenini kuşkusu olmasın". Peki Aydoğdu Güven Sigorta'da görev alacak mı? Groupama'nın Türkiye'deki şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olarak çalışacağını söyeleyen Aydoğdu, "Güven Sigorta'da artık Groupama'nın bir şirketi. Ancak genel müdür olarak görev almayacağım. Çünkü 5 şirketin yönetim kurulunda üyeliğim bulunuyor. Bu şirketlerin her birinde ayda iki toplantı yapsak bir genel müdür kadar aktif bir görev yaptığım söylenebilir" dedi. Kısacası Aydoğdu ilk kez Finansgundem'in duyurduğu ayrılık haberini doğrulamış oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)