BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAydoğdu, 'Dubai'ye dönüyor----

Aydoğdu, 'Dubai'ye dönüyor

Aydoğdu, 'Dubai'ye dönüyor
06 Eylül 2011 - 09:07 www.finansgundem.com

Groupama Sigorta Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Mehmet Aydoğdu, 'Dubai'ye dönüyor...

2007 yılından bu yana Groupama Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan daha önce de tam 41 yıl Güneş Sigorta'da görev alan Mehmet Aydoğdu, Dubai Group Sigorta'ya Yönetim Kurulu Başkanı olarak dönüyor. Bilindiği gibi Aydoğdu, Dubai Group Sigorta'nın kuruluş sürecinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev almış, daha sonra çıkan anlaşmazlıklar nedeni ile bu görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.
Sektörün en eskilerinden olan Aydoğdu, 1946 Sivas Divriği doğumlu. Özel iktisadi ve Ticari ilimler Yüksek okulu, iktisadi İşletmecilik mezunu. 1966 yılında Güneş Sigorta'da çalışmaya başladı. Bundan önce Willis Faber, Marcantile anda Generalli Llyoyd's gibi şirketlerde görev yaptı.
2007 yılında Güneş Sigorta'dan emekli oldu. Başak Sigorta'nın Fransız Groupa tarafından satın alınmasıyla birlikte şirketin yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti. FİNANSGÜNDM olarak Aydoğdu'ya yeni görevinde başarılar dileriz. .

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)