BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAYCI NEDEN BEYKOZ'DAN ADAY OLACAK?----

AYCI NEDEN BEYKOZ'DAN ADAY OLACAK?

AYCI NEDEN BEYKOZ'DAN ADAY OLACAK?
19 Aralık 2008 - 19:46 www.finansgundem.com

Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı'nın politikaya merak sardığını ve AKP'den belediye başkanlığına hazırlandığını yazmıştık. Bakırköy'de oturan ve daha önce Bakırköy Belediyesi'nde görev alan Aycı neden Beykoz'dan aday olacak?

Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı'nın politikaya merak sardığını ve AKP'den belediye başykanlığına hazırlandığını yazmıştık. Bakırköy'de oturan ve daha önce Bakırköy Belediyesi'nde görev alan Aycı neden Bakorköy değil de Beykoz'dan aday olacak? Bunun iki nedeni var. Birincisi Bakırköy CHP'li belediye başkanı tarafından yönetiliyor. Yani Bakırköy'de AKP'nin kazanma olasılığı oldukça düşük. Hatta yok denecek kadar az. Öyle ki AKP, Bakırköy Belediyesi'ni kazanmak için bu ilçede Ayci gibi kuruluşundan bu AKP'li olan bir adayla değil de bütün Bakırköylülerin kabulleneceği bir adayla seçime girecek. Ayrıca Bakırköy yapılanmasını tamamlamış bir ilçe. Beykoz öyle değil. Yapılacak çok iş var. Aycı'nın Bakırköy yerine Beykoz'u tercih etmesinin başka bir nedeni daha var. O Giresunlu olmasıyla ilgili. Malum Aycı, Gİresin'un Göreli ilçesi'nden. Boykoz da İstanbul'da Giresunluların ağırlıklı olarak yerleştiği ilçelerin başında geliyor. Ayrıca birada AKP'li belediye başkanı var. Ve AKP'nin kazanma olasığı oldukça yüksek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)