BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAYCI BELEDİYE BAŞKANI MI OLACAK?----

AYCI BELEDİYE BAŞKANI MI OLACAK?

AYCI BELEDİYE BAŞKANI MI OLACAK?
17 Aralık 2008 - 13:45 www.finansgundem.com

Sigorta sektörü bugünlerde Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı'nın politikaya hazırlandığını konuşuyor. Kulislerde konuşulanlara göre Aycı, hangi partiden aday olacak? Aday olursa İstanbul'un hangi ilçesini tercih edecek?

Sigorta sektörü bugünlerde Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı'nın politikaya hazırlandığını konuşuyor. Kulislerde konuyulanlara göre Aycı, hangi partiden aday olacak? Aday olursa istanbul'un hangi ilçesini tercih edecek? Malum Aycı, AKP'ye yakın yönetici. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye'sinde başkan danışmanı olarak görev yapan Aycı'nın siyasetteki son görevi ise Bakırköy Belediyesi'ydi. Buradan Başak Sigorta genel müdürlüğüne atanan Ayci, Başak Sigorta'nın Fransız Groupama'ya satışıyla birlikte Güneş Sigorta'ya genel müdür olarak atanmıştı. Bilindiği gibi Aycı'nın Özelleştirme İdaresi tarafından sigorta sektörüne yönetici olarak atanması finans çevcrelerinde "siyasi atama" olarak değerlendirilmiş ve çok tartışılmıştı. 1972 doğumlu olan Aycı genç kuşak yöneticiler arasında yer alıyor. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ni bitirdikten sonra, Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi'nde araştırmalarını tamamlayan Aycı, Marmara Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler masterı yaptı. Universal Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, Asal Dış Ticaret Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Kurtsan İlaç Sanayi Orta Doğu ve Orta Asya Bölge Temsilciliği görevlerinde bulunan Aycı, halen Güneş Sigorta genel müdürü olarak çalışıyor. Aycı'nın İstanbul Beykoz'dan Belediye başkan adayı olacağı konuşuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)