BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisselerine bilanço dopingi----

Avrupa hisselerine bilanço dopingi

Avrupa hisselerine bilanço dopingi
24 Ekim 2013 - 10:48 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri dün gerileyerek son 40 ayın en uzun rallisine ara verdikten sonra bugün tekrar yönünü yukarı çevirdi

Avrupa hisseleri yükseliş gerçekleştirirken, yatırımcılar Çin imalat verilerini ve şirket bilançolarını fiyatlıyor. ABD endeks vadelileri ve Asya hisseleri de yükseldi.

Daimler AG 3. çeyrek kazançlarının beklentileri aşmasının ardından yüzde 1.8 yükseldi. ABB Ltd. beklentileri aşan net geliri üzerine yüzde 3.6 tırmandı. Celesio AG ise McKesson Corp. tarafından 3.9 milyar euroya satın alınması konusunda anlaşmaya varılmasının ardından yüzde 4.6 sırçadı.

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.3 yükselerek Londra saatiyle 08:08'de 319.93 puan oldu. Endeks dün yüzde 0.6 gerileyerek Haziran 2010'dan bu yana en uzun rallisini sonlandırdı. Stoxx 600 buna rağmen ABD'li yasa yapıcıların bütçe konusunda anlaşmaya vararak hükümetin tekrar açılmasını sağlaması üzerine bu ay yüzde 3 yükseldi. Standard & Poor's 500 Endeks vadelileri yüzde 0.3 tırmandı, MSCI Asya Pasifik Endeksi ise yüzde 0.2 ilerledi.

Çin'de imalat sektörü bu ay beklenenden daha fazla genişleme kaydederken, Çin ekonomisindeki toparlanmanın ivme kazandığı sinyalini verdi. HSBC Holdings ve Markit Economics tarafından hazırlanan Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) 50.9'a yükselirken, Bloomberg News anketine katılan analistlerin tahmin medyanı 50.4 olarak gerçekleşti. 50'nin üzerindeki rakamlar genişlemeye işaret ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)