BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları bilançoları izliyor----

Avrupa borsaları bilançoları izliyor

Avrupa borsaları bilançoları izliyor
31 Ocak 2013 - 10:54 www.finansgundem.com

Shell'in beklentinin altında kâr rakamları açıklamasının ardından Avrupa borsaları büyük bir değişiklik kaydetmedi

Royal Dutch Shell Plc'den Deutsche Bank AG'ye birçok Avrupalı şirket bilanço rakamlarını açıklarken, Avrupa borsaları büyük bir değişiklik göstermedi; Stoxx Europe 600 Endeksi 1997'den bu yana en uzun süreli aylık kazanç dönemine işaret etti. ABD endeks vadelileri ve Asya borsaları dalgalandı.
Avrupa'nın en büyük petrol şirketi Shell ve Diageo Plc, beklentinin altında kazanç açıklamalarının ardından sırasıyla yüzde 1.2 ve yüzde 1.4 değer kaybetti. Avrupa'nın en büyük bankası Deutsche Bank, 4. çeyrek kazançlarını açıklamasının ardından yüzde 2.1 primlendi.
Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 kazançla 288.81 puana çıktı. Endeks dün yüzde 0.6 düşerek 18 Şubat 2011'den bu yana en yüksek düzeyinden gevşedi. Avrupa'nın gösterge endeksi bu ay yüzde 3.3 yükselerek 8. ayını da kazançla sonlandırmaya hazırlanıyor. Standard&Poor's 500 Endeks Vadelileri işsizlik başvuruları verisinin öncesinde büyük değişiklik kaydetmedi; MSCı Asya Pasifik Endeksi ise erken saatlerde yüzde 0.4 düşmesinin ardından günü yüzde 0.1'in altında kazançla kapadı.
Amerikan hisseleri dün Fed'in aylık 85 milyar dolarlık tahvil alım programını devam ettireceğini söylemesinin ardından 5 yılın zirvesinden gevşedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)