BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAviva'dan istifa açıklaması----

Aviva'dan istifa açıklaması

Aviva'dan istifa açıklaması
13 Mart 2012 - 16:00 www.finansgundem.com

Aviva'dan yapılan açıklamada ilk kez Finansgundem'in yazdığı Genel Müdür Ertan Fırat'ın istifası haberi doğrulandı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

AVIVA Sigorta’da 8 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Ertan Fırat’ın yönetim kurulu başkanlığına getirilmesinin ardından yeni genel müdür olarak Tom Spink atandı. Tom Spink 1 Nisan 2012 tarihi itibarıyla görevine başlayacak.
AVIVA Sigorta’nın yeni genel müdürü Tom Spink, Aviva bünyesine 2002 yılında Tedarik Zinciri Direktörü olarak katıldı. Kurumsal Ortaklıklar, Bankasürans ve Satış Geliştirme gibi pek çok üst düzey pozisyonda görev aldı. Aviva Sigorta’ya katılmadan önce İngiltere’deki Hayat-dışı şirketinde Kredi ve Ortaklıklar Direktörü olarak görev yaptı.
İş hayatına tasarım mühendisi olarak başlayan Tom Spink, Lucas Electronic de dahil olmak üzere üst düzey çok uluslu şirketlerde çalıştıktan sonra sigorta sektörüne geçti ve farklı ülkelerde görev yaptı.
Dundee Üniversitesi’nde 1983’te dereceyle mezun olan Tom Spink, 1988’de MBA eğitimini de yine dereceyle bitirdi. Evli olan Tom Spink üç çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)