BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriATM'lere düzenleme geliyor: Para çekme limitinde büyük artış!----

ATM'lere düzenleme geliyor: Para çekme limitinde büyük artış!

ATM'lere düzenleme geliyor: Para çekme limitinde büyük artış!
20 Haziran 2024 - 11:48 www.finansgundem.com

Bankaların adım atmasıyla ATM'lerden para çekme limitinde büyük artış gerçekleşecek. 7,500 lira olarak belirlenen bazı bankalar, bu limiti 15,000 liraya çıkarmayı planlıyor.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ATM'lere düzenleme geliyor. Bankaların adım atmasıyla ATM'lerden para çekme limitinde büyük artış gerçekleşecek. 

İşte yeni limitler...

Şu anda günlük para çekme limiti 7,500 lira olarak belirlenen bazı bankalar, bu limiti bayram sonrasında 15,000 liraya çıkarmayı planlıyor. Bazı bankalar ise günlük para çekme limitini 10,000 liradan 20,000 liraya çıkarmaya hazırlanıyor.

Tarih belli oldu

Bu artışlar, müşterilerin daha büyük miktarlarda nakit çekebilmesine olanak tanıyacak ve bayram sonrası normal işleyişe geçildiğinde başlayacak.

Kurban Bayramı süresince yaşanan kurbanlık alışverişi ve yüksek enflasyon nedeniyle, ödeme yapmak isteyen kişilerin nakit sıkıntısı yaşadığı biliniyor. Bankaların bu adımıyla birlikte, nakit ihtiyacının karşılanması ve müşteri memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Yeni adımlar atılabilir

Ancak, ATM'lerdeki nakit sıkıntısını tamamen gidermek için bazı bankaların yapılan düzenlemelerin yanı sıra ek önlemler alması gerekebilir.

Fiziki para talebini karşılamak için banknot dağılımının düzenlenmesi ve ATM'lerdeki komisyon bedellerinin gözden geçirilmesi gibi adımlar da önem arz etmektedir.

ATM'den para çekenler dikkat!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)