BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtabarut yeniden EUCEN yönetiminde----

Atabarut yeniden EUCEN yönetiminde

Atabarut yeniden EUCEN yönetiminde
23 Haziran 2016 - 17:12 www.finansgundem.com

BÜYEM Müdürü Dr.Tamer Atabarut, EUCEN (Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne yeniden seçildi.

3 Haziran 2016 tarihinde İrlanda-Dublin’de düzenlenen EUCEN (Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği) Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucu BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

Avrupa’daki üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerini temsil eden en büyük organizasyon olan EUCEN 1991 yılında kuruldu. 11 ulusal birliği ve 35 farklı ülkeden üniversiteyi barındıran EUCEN’in yaklaşık 200  üyesi bulunmakta.

Kar amacı gütmeyen EUCEN’nin kuruluş amacı, yüksek öğrenim kurumlarında hayat boyu öğrenme kavramını geliştirip ilerleterek Avrupa’nın ekonomik ve kültürel yaşamına katkıda bulunmaktır. İşlevleri arasında, Avrupa’daki yüksek öğrenimde hayat boyu öğrenme alanında yenilikleri, uygulamaları ve kaliteyi üyeleri arasında yaygınlaştırmak, toplumun çıkarlarını temsil etmek, kurumlar arası işbirliğini sağlamak ve bu alanda araştırma yapmak vardır. Ayrıca AB’de hayat boyu öğrenmeyle ilgili bilgi ve politikaların oluşturulmasında üniversitelerin etkisini artırmak da amaçlanmaktadır.

Birliğin vizyonunda ise, hayat boyu öğrenmede kaliteyi artırarak bölgelerinde ve Avrupa’da insanlara daha iyi hizmet sunmak,  demokrasi, eşit haklar, sosyal adalete dayalı bir sürekli eğitim modeli oluşturmak, ekonomik ve sosyal gereksinimleri dikkate alan sürekli eğitim politikalarının oluşumuna katkıda bulunmak ve birlik ağıyla etkileşimi artırarak kaynakları tanımak ve harekete geçirmek bulunmaktadır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)