BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAslı Baykal'dan Albayrak paylaşımı----

Aslı Baykal'dan Albayrak paylaşımı

Aslı Baykal'dan Albayrak paylaşımı
24 Ağustos 2024 - 18:17 www.finansgundem.com

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dönemi ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Baykal, eski bakanın enerji alanında attığı adımların altını çizdi

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Milli enerji politikasının geçmiş günümüze geldiği nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Baykal, resmi sosyal medya hesabından şu sözleri ifade etti:

Ortalıkta ana muhalefet kalmadığına göre bari ülkemizin doğal gaz yolculuğuna bakalım.

Algı operasyonuna güzel bir örnek olarak incelenebilecek, iç-dış kaynaklı çok büyük saldırılara maruz kalan ve sonunda görevinden ayrılan Berat Albayrak Türkiye'nin önüne çok büyük bir yol açtı.

Berat Albayrak 2017'de sondaj gemisi alarak derin deniz sondajında dışa bağımlılığı kaldırdı ve ülkemizin kaynakları ile doğal gaz arama çalışmalarını başlattı.

Doğal gaz rezervi bulundu dendiği zaman dalga geçildi, seçim çalışması dendi Günümüzde doğal gaz sondaj gemileri ve sismik araştırma gemileri ile günlük 6 milyon metreküp doğal gaz üretiliyor ve doğal gazda dışa bağımlılık kalkıyor.

Vizyon sahibi insanlar ancak ülkemizi ileri götürebilir, saldırılara uğradıkları zaman onlara sahip çıkmak sanıyorum hepimizin görevi.

Deniz Baykal mezarı başında anıldıDeniz Baykal mezarı başında anıldı