BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis'Asansör sevişgenleri' işten atıldı!----

'Asansör sevişgenleri' işten atıldı!

'Asansör sevişgenleri' işten atıldı!
19 Ağustos 2009 - 21:50 www.finansgundem.com

Finans çevrelerinin magazin tarafında İki haftadır bir plazada yaşanan ilginç bir aşk hikayesi konuşuluyor. Konuşulanlara göre Zincirlikuyu Maslak hattanda bulunan bir bankanın genel müdürlük binasında ilginç gelişmeler yaşanmış.

İşyeri aşkları çok meşhurdur. Flimlere kitaplara bile konu olur...Bir bankanın genel müdürlük binasında yeni bir işyeri aşkı ortaya çıkmış. Finans çevrlerinde konuşulanlara göre ufak bir ihmal iki aşığın işinden olmasına neden olmuş. Nasıl mı olmuş? Servislerin erken geldiği bir saatte asansörde ateşli bir şekilde öpüşen iki sevgili bir üst düzey yönetici tarafından yakalanmış. Malum bazı bankalarda servisler, iş başlama saatinden önce geliyormuş. Böyle olunca iki sevgili zamanı değerlendirmek istemişler. Ve asönsörde öpüşmeye başlamışlar. Kısa süreli de olsa asansördeki bu fantazileri iki kişinin de işinden ayrılmasına neden olmuş, 'kredileri' tükenmiş. Bu olayın hangi bankada olduğu merak mı ettidiniz? Hoş olmaz diye banka adını yazmayacağız.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)