BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'dan Avrupa'ya terör tepkisi!----

Arda'dan Avrupa'ya terör tepkisi!

Arda'dan Avrupa'ya terör tepkisi!
30 Mart 2016 - 11:41 www.finansgundem.com

Katalan gazetesine konuşan Arda Turan, Avrupa'nın Türkiye'de yaşanan terör olaylarına yaklaşımını eleştirdi

Ankarda'daki hain terör saldırının ardından İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafla dünya liderlerine seslenen Arda Turan, sitem dolu ifadeler kullanmıştı.

“Şimdi bizim acımlarımızı paylaşma zamanı. Bütün dünyaya sesleniyorum” duygu yüklü paylaşımda Barcelonalı yıldız Avrupa ülkelerinin, Türkiye'deki terör saldırılarına karşı sergilediği 'duyarsız' tutumu sert bir şekilde eleştirmişti.

Milli yıldız benzer açıklamaları Katalan basınına da yaptı. ARA gazetesine röportaj veren Arda, şunları söyledi:

'TERÖRİZMİN CEVABI TEKTİR'

“Tüm olanlar için elbetteki üzgünüz. Ama sadece bir şey denilebilir. Paris'teki terör saldırısına verilen tepkiler, Ankara'dakiyle aynı olmadı. Bir sorunu nasıl çözebiliriz diye konuşmak yerine, insanlar aynı olaya farklı karşılıklar verdi. Paris'te ölen bir insanla, Ankara ve İstanbul'da patlayan bir bombaya ya da Türkiye'de olanlara karşı duyulan üzüntü aynı olmadı. Avrupalılar ne zaman bir sorunla karşılaşsalar her şeyi mükemmel gibi gösteriyorlar ama bu Türkiye'de, Afrika'da ya da dünyanın başka yerinde olursa farklı tepki veriyorlar. Oysa, insanlar dünyanın her yerinde aynıdır. Hangi ülkede olursa olsun, terörizme verilen cevap aynı olmalıdır.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)