BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAracı Kurumlarda yaprak dökümü!----

Aracı Kurumlarda yaprak dökümü!

Aracı Kurumlarda yaprak dökümü!
08 Şubat 2012 - 17:09 www.finansgundem.com

Kapital Menkul Değerler A.Ş tüm müşteri hesaplarını kapatarak yaklaşık 20 personelini işten çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde Ata Yatırım bir çok şubesini kapatarak "kurumsal yeniden yapılanma" nedeniyle 70'den fazla personelin işine son vermişti.
TEB ve Fortis bankalarının birleşmesiyle de özellikle yatırım bölümlerinden bir çok finans personeli işten çıkarılırken Kapital Menkul de ise şirketin satışı için görüşmelerin başladığı konuşuluyor.
Borsagündem'in edindiği bilgiye göre satış için aracılarla anlaşan Kapital Menkul Değerler yönetim kurulu, halen gelen teklifleri değerlendiriyor.
Görüşüne başvurduğumuz uzmanlar, küçük yatırımcının borsaya ilgisinin her geçen gün azalması, İMKB'de yapılan düzenlemelerin ardından getirilen yeni kuralların (emir iptali ve alan-satan kurumların görünmemesi vb.) günlük trade eden profesyonel yatırımcıların da işlem hacimlerinin azalmasına ve buna bağlı olarak sektör karlılıklarının gerilemesine neden olduğunu kaydettiler. Ayrıca piyasada FX piyasasındaki yeni düzenlemelerin ardından aracılık faaliyeti izin belgesinin bu günlerde 2 - 2,5 milyon TL civarında değerlendiğini ve sektör karlılığından memnun olmayan şirketlerin bu fiyatları değerlendirmeye çalıştıkları da konuşuluyor.
finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)