BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple tedirgin oldu----

Apple tedirgin oldu

Apple tedirgin oldu
29 Mayıs 2013 - 10:43 www.finansgundem.com

California’da düzenlenen D11 konferansında düzenlenen bir oturumda, Apple CEO’su Tim Cook Google Glass hakkında konuştu.

Tim Cook, Google Glass’a şu anda büyük bir ilginin gösterildiği, ancak bu ilginin ilerleyen sürede devam edip etmeyeceği hakkında net bir fikirde olmadığını belirtti.
Tim Cook “günümüzde giyilebilir teknolojilerin gelişmekte olduğunu, Google Glass’ın da bu teknolojilerden biri olduğunu belirtti. Ancak gözlük takmanın bir çok kişi için zorunluluk olmadığından, normal hayatında gözlük takmayanların ürüne pek ilgi göstermeyeceğini” düşündüğünü açıkladı. Cook “aynı zamanda bu gözlükleri takacak kişilerin daha hafif, rahatsız etmeyecek ve tarzlarını yansıtan tasarımda ki ürünleri tercih edebileceklerini” söyledi. Yakın zamanda kendilerinin de çıkarmayı düşündükleri giyilebilir teknolojik bir cihaz olan akıllı saatin, kullanıcılar tarafından daha çok benimseneceğini belirtti.  Kendisininde Nike  Fuelband taktığını dile getiren Tim Cook’un bu yorumları, rakibinin yeni çıkardığı Google Glass hakkında endişe içinde olduğu yorumlarına neden oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)