BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAÖF sınav sonuçları açıklandı----

AÖF sınav sonuçları açıklandı

AÖF sınav sonuçları açıklandı
14 Haziran 2016 - 11:57 www.finansgundem.com

4-5 Haziran tarihlerinde yapılan AÖF final sınavının sonuçları için heyecanlı bekleyiş az önce sona erd

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş az önce sona erdi. Bahar dönemi final sınavının sonuçlarını bekleyen AÖF öğrencileri haberimizde yer alan linke tıklayarak TC kimlik numaraları ile AÖF sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF sınav soruları sınav tarihinden sonra 3 gün içerisinde açıklanırken; AÖF sınav sonuçları da 15 gün içerisinde açıklanıyor. 4-5 Haziran tarihinde yapılan AÖF final sınavlarının sonuçları az önce açıklandı.

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)