BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkaralı Namık hayatını kaybetti----

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

Ankaralı Namık hayatını kaybetti
19 Ekim 2015 - 00:11 www.finansgundem.com

39 yaşındaki şarkıcı, Ankara'daki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, 39 yaşındaki Uğurlu, Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. 

Olay yerine çağrılan ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğurlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. 

Uğurlu'nun hastaneye gelen yakınları ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.  



TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anıldı. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıydı. 6 yaşına kadar Altındağ’da büyüdü ve o yaşlarda saz çalmaya başladı. Daha sonraki dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almaya başladı.

Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • f atih islambul**19 Ekim 2015 08:54

    ALLAH RAHMET EYLESİN ÖMRÜ KISA İMİŞ SADAKA VERİN VERİNKİ SADAKA SİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN ALLAHA ÇOK DUA EDİNKİ SİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN HUZURUNUZ OLSUN.ALLAH HERŞEYİ BİLEN VE UNUTMAYANDIR.