BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da 7 şirkete FETÖ operasyonu----

Ankara'da 7 şirkete FETÖ operasyonu

Ankara'da 7 şirkete FETÖ operasyonu
19 Ekim 2016 - 14:11 www.finansgundem.com

FETÖ'ye mali destek sağladıkları gerekçesi ile Ankara'da 7 şirkete operasyon yapıldı. Operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, 10 kişiye ulaşılamadı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Mali Suçlar Bürosu tarafından yapılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'ye mali destek sağladıkları gerekçesiyle Ankara'da 7 şirkete operasyon yapıldı. Operasyonda 15 kişi gözaltın alındı.

10 KİŞİ ARANIYOR

Kaçakçılık ve Mali Suçlar Bürosu Savcılığı, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK)raporları, yapılan teknik takip ve bazı ihbarlar sonucu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mali destek sağladığını tespit ettiği bazı şirketler hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu şirketlere yönelik operasyon yaptı. Soruşturma kapsamında gözaltı kararı bulunan 27 şirket yöneticisi ve çalışanından 15'i gözaltına alındı.

İki kişinin başka suçtan tutuklu olduğu tespit edilirken, 10 kişiye ulaşılamadı. Gözaltın alınanlar emniyete götürülürken, adreslerinde bulunamayan 10 kişiyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)