BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank Finans Merkezi’ne Taşındı----

Anadolubank Finans Merkezi’ne Taşındı

Anadolubank Finans Merkezi’ne Taşındı
16 Aralık 2015 - 15:52 www.finansgundem.com

Yatırımcılara sunduğu finansman çözümlerle ön plana çıkan Anadolubank İstanbul Finans Merkezi’ne taşındı.

Anadolubank, İstanbul Finans Merkezi Projesi kapsamında bu merkeze yakın olmak amacıyla genel müdürlük binasını Ümraniye’ye taşıdı. İstanbul’un bölgesel finans merkezi olmasını hedefleyen, yaklaşık 300.000 metre kare alan üzerine kurulan, İstanbul Finans Merkezi, bankacılık sektörünün öncüleri tarafından büyük ilgi görüyor.

Türk bankacılık sektörünün saygın isimleri arasında yerini alan Anadolubank, artık Finans Merkezi’nde. Türkiye ekonomisinin temeli olarak kabul edilen KOBİ’lere ve tarım sektörüne sunduğu finansman modelleriyle dikkat çeken Anadolubank 107 şubesi ve 1.800 çalışanıyla hizmet veriyor.

Eski hizmet binasının 9 bin metrekare, yeni hizmet binasının ise 28 bin metrekare kapalı alan olduğunu ifade eden Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay, “Yeni binamız ve yenilenen teknolojik altyapımızla müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini yükseltmeyi, çalışanlarımıza daha iyi imkânlar sunarak çalışan memnuniyetini artırmayı hedefledik. Türkiye’nin dünyadaki finansal sistem içerisinde daha etkin yer edinmesini sağlayacak “İstanbul Finans Merkezi” hedeflemesinde “Anadolubank” olarak daha çok çalışacağız” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)