BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın kritik veri öncesi geriliyor----

Altın kritik veri öncesi geriliyor

Altın kritik veri öncesi geriliyor
06 Şubat 2015 - 09:03 www.finansgundem.com

Altın, ABD'de bugün açıklanacak olan istihdam verileri öncesi, üst üste ikinci haftayı kayıpla geçmeye yöneldi

Altın, ABD'de faiz artırımının zamanlamasına ilişkin işaretler verebilecek istihdam verisi öncesi, son üç ayda ilk kez iki hafta ard arda düşüş göstermeye yöneldi.

Spot altın, dünkü seviyesi olan ons başına 1,264.82 dolardan, Singapur saati ile 12:24'te, 1,266.15 dolara geldi. Metal, geçen hafta yüzde 0.8 düştükten sonra, petrol fiyatlarındaki sıçramaların hisse senedi piyasalarına alım getirmesi ile birlikte, bu hafta yüzde 1.4 daha geriledi.

Bugün ABD'de açıklanacak olan verilerin, işverenlerin Ocak ayında istihdamı artırmaya devam ettiğini göstermesi ve buna bağlı olarak, Avrupa'dan Asya'ya, merkez bankalarının yavaşlayan büyüme ve deflasyonla mücadele için adımlar attığı bir ortamda, Fed'in borçlanma maliyetlerini yükseltmesi için durumu güçlendirmesi bekleniyor. Farklılaşan para politikaları ve Yunanistan'daki belirsizlikler altında volatilitenin artmasına neden oldu. 100 günlük süre için volatilite ölçümü, Bloomberg'in derlediği verilere göre, Şubat 2014'ten bu yana en yüksek seviyesinin yakınında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)