BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın Fed tutanaklarına odaklandı!----

Altın Fed tutanaklarına odaklandı!

Altın Fed tutanaklarına odaklandı!
06 Ocak 2016 - 08:22 www.finansgundem.com

Altın, yatırımcıların dikkatlerini bugün açıklanacak olan Fed tutanaklarına çevirmesiyle birlikte kazancını korudu

Altın, yatırımcıların dikkatlerini Çarşamba akşamı açıklanacak olan Fed toplantı tutanaklarına çevirirken, doların 10 yılı aşkın sürenin en yüksek seviyesi yakınında kalması ile birlikte, bu haftaki kazancını korudu.

Spot altın fazla değişmeyerek, Singapur saati ile 11:05'te ons başına 1,077.23 dolarda kaldı. Metal önceki iki günde yüzde 1.6 değer kazandı.

ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Spot Endeksi, 25 Aralık ile Salı günü arasında yüzde 1.1 artış gösterdikten sonra, en az 2005 yılından bu yana en yüksek seviyesi yakınında seyretti. Fed, 2006 yılından bu yana ilk ke faiz artırımına gitme kararı aldığı Aralık ayı toplantısının tutanaklarını açıklayacak. Traderlar, bu tutanakların ardından, Fed'in ilerideki faiz artırımlarının hızı konusunda yetkililerin ne düşündüğüne ilişkin daha fazla bilgi edinebilir.

Aralarında Daniel Hynes'in de bulunduğu Australia & New Zealand Banking Group Ltd. analistleri, bilgilendirme notunda, "Güçlü dolar yatırımcı talebini kırptı," dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)