BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın değer kazandı----

Altın değer kazandı

Altın değer kazandı
11 Mart 2015 - 08:31 www.finansgundem.com

Altın, fiyatların üç ayın en düşüğüne inmesinin talebi güçlendirebileceği beklentisi ile değer kazandı

Altın, yatırımcıların dikkatlerini, iyileşen ekonominin Fed'i faiz oranlarını yükseltmeye yönelteceği spekülasyonuna karşı, fiyatların üç ayın en düşük seviyesine inmesinin talebi güçlendirebileceği beklentisine çevirmeleri ile birlikte değer kazandı.

Spot altın yüzde 0.3 yükselişle ons başına 1,165.33 dolara kadar çıktıktan sonra, Singapur saati ile 11:04'te 1,163.65 dolara geldi. Altın Salı günü, doların kazançlarını genişletmesinin etkis ile, 1,155.30 dolara gerileyerek, 1 Aralık'tan bu yana en düşük seviyesini gördü.

Metal geçen hafta, Cuma günü açıklanan verilerin ABD'de işsizlik oranının yaklaşık yedi yılın en düşük seviyesine indiğini göstermesnin ardından, 2015 yılındaki kazançlarını geri verdi. Bloomberg Dolar Spot Endeksi Salı günü, beklenenden daha iyi çıkan istihdam verilerinin Fed'in faizleri artıracağı beklentisini güçlendirmesinin ardından yükselişini beşinci güne taşıdı. Dallas Fed Başkanı Richard Fisher, bu hafta yaptığı açıklamada, faiz artırımlarının geciktirilmesinin resesyon riskini getireceği uyarısında bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)