BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya, Türkiye’ye AB kapısını kapadı ----

Almanya, Türkiye’ye AB kapısını kapadı

Almanya, Türkiye’ye AB kapısını kapadı
21 Haziran 2013 - 13:17 www.finansgundem.com

Merkel’in partisi AB yolunu iyice kapatırken kriz büyüyor… Türk Büyükelçi, Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı

Almanya'nın Türkiye'nin üyelik müzakerelerinde yeni bir sayfa açmasına yönelik itirazları hükümet aleyhindeki protestolara yönelik tepki nedeniyle artıyor.
Merkel'in muhafazakar partisinin Parlamento Grup Başkanı Volker Kauder, Alman Welt gazetesine yaptığı açıklamada "Bir kaç hafta önce ele aldığımız yeni görüşme başlıklarının açılması konusu  bu aşamada mümkün değil. İçinde bulunduğumuz durumda bunun uygun olmayacağını düşünüyorum" dedi.
Kauder Ankara'yı uyararak, protestocuların üzerine asker yollamanın Türkiye'nin AB'ye olan emelleri ile çelişmekte olduğunu söyledi. Kauder sözlerini "Bu takdirde AB görüşmelere ara vermelidir"  ifadeleri ile sürdürdü.
Bunun dışında Der Spiegel internet sayfasında yer alan bir haberde Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle'nin Tük Büyükelçisi’ni görüşmeye çağırdığı iddia edildi. Dışişleri Bakanlığı haberle ilgili yorum yapmadı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)