BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlman basınından Erdoğan için salon iddiası----

Alman basınından Erdoğan için salon iddiası

Alman basınından Erdoğan için salon iddiası
21 Haziran 2017 - 22:36 www.finansgundem.com

Alman basının iddiasına göre G20 zirvesi için Almanya'ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'da salon arayışlarının sonuçsuz kaldığı iddia edildi

Alman basınında yer alan haberlere göre, 7-8 Temmuz tarihlerinde Hamburg'da yapılacak G20 zirvesine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da Türk vatandaşlarıyla da buluşmak istedi. Bu amaçla zirve sonrasında 9 Temmuz tarihi için Dortmund Westfalenhalle'de bir etkinlik gerçekleştirilmek üzere başvuru yapıldı.

"O TARİHTE DOLUYUZ"

Haberlere göre, Westfalenhalle'ye salı günü yapılan toplantı başvurusu sonuçsuz kaldı. Gerekçe olarak ’Westfalenhalle'de yapılacak başka bir etkinlik için o gün hazırlık çalışmaları yapılacağı’ gösterildi.

Başvuruyu kimin yaptığı konusunda salon tarafından açıklama yapılmazken, Ruhr Nachrichten gazetesi, başvurunun Ankaralı bir şirket tarafından yapıldığını öne sürdü.

TADİLAT ÇALIŞMALARI OLACAK

Ekonomi gazetesi Handelsblatt ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılması öngörülen başka bir salonun tadilat yapılacağı gerekçesiyle organizatörlere verilmediğini yazdı.

Handelsblattın haberine göre, Oberhausen kentindeki König-Pilsner-Arena için de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılması öngörülen bir toplantı başvurusu yapıldı, ancak bu girişim de sonuçsuz kaldı.

König-Pilsner-Arena'nın olumsuz yanıt vermesinde yaz döneminde tadilat çalışmaları yapılacağı gerekçe olarak gösterildi.

"HER YAZ BAKIM YAPIYORUZ"

Rheinische Post (RP) gazetesinin aktardığına göre, Düsseldorf ISS Dome da toplantı başvurusunu geri çevirdi. RP'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı bir toplantı konusunda başvuru aldıklarını belirten ISS Dome Sözcüsü Julia Kaballo, her yıl yaz döneminde tadilat ve bakım yapıldığından 9 Temmuz için yapılan başvuruya olumsuz yanıt verildiğini söyledi.

Alman basınının aktardığına göre, Alman Dışişleri yetkilileri toplantı konusunda bugün itibariyle Türk tarafından henüz bir başvuru almadıklarını belirtiyor. Berlin Büyükelçiliği’nin de kendilerine bu yönde bir bilgi ulaşmadığını aktardıkları, haberde yer alan bilgiler arasında. (DHA)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • senayi mesut22 Haziran 2017 06:04

    cumhurbaşkanımıza salon vermiyen o işletmelere gerçekten çok teşekkür ediyorum. salon dedigin altıüstü 3 ile 5 bin kişi alır o kadar çok seveni varki onu göremiyecekti açık alanda yüzbinlerce seveni ile kucaklaşacak siz ona cephe aldıkça inanın biz onu daha çok seviyoruz siz salon vermemeye devam edin biz onu kalbimize öyle girmişki samimi olarak söylüyorum istesekde atamıyoruz şunu anlayın biz sayın cumhurbaşkanımızın hastasıyız ümitsiz vakasıyız