BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAliağa Limanı'nda rüşvet operasyonu! 32 kişi gözaltında----

Aliağa Limanı'nda rüşvet operasyonu! 32 kişi gözaltında

Aliağa Limanı'nda rüşvet operasyonu! 32 kişi gözaltında
22 Ekim 2024 - 12:15 www.finansgundem.com

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Suçlar büro amirlikleri ekipleri, Aliağa Liman Başkanlığı'na yönelik rüşvet ve görevi kötüye kullanma operasyonu düzenledi.

İzmir merkezli 4 ilde, Aliağa Liman Başkanlığı'na yönelik rüşvet ve görevi kötüye kullanma operasyonunda 32 şüpheli gözaltına alındı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Suçlar büro amirlikleri ekipleri, liman başkanlığında görevli memurlar ile gemi acentesi şirketleri çalışanları arasında, gemilerin geliş-gidiş zamanlarının belirtilen saatlerde olmaması, gemi personelinin mesleki yeterlilik seviyelerini gösteren belgelerin olmaması, gemilerin getirmiş olduğu konteyner sayılarındaki tutarsızlıklar gibi konulara cezai işlem uygulamak yerine, göz yumma karşılığında hesaptan ve elden para alışverişi olduğunu tespit etti.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) verileri, fiziki ve teknik takip çalışmaları, kamera görüntüleriyle işlemleri belirleyen ekipler, İzmir, Mardin, Manisa ve Tokat'ta operasyon düzenledi.

Operasyonda Aliağa Limanı'nda görevli 6 memur, 26 acente çalışanı olmak üzere 32 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

MASAK: STK'lar ile mama üreticileri ilişkiliMASAK: STK'lar ile mama üreticileri ilişkili

 

MASAK aracılığıyla 1 milyar liralık mal varlığına el konulduMASAK aracılığıyla 1 milyar liralık mal varlığına el konuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)