BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Şen bütün doğruları anlattı----

Ali Şen bütün doğruları anlattı

Ali Şen bütün doğruları anlattı
02 Temmuz 2013 - 07:19 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaları yorumladı

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular Programı'nda UEFA tarafınfan Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yorumladı. Şen ayrıca, Fenerbahçe'nin ceza alması için Galatasaraylıların UEFA'ya baskı yaptığı iddialarını da değerlendirdi.
Ali Şen yaptığı açıklamada, ''Galatasaraylılar ceza almamız için bizim aleyhimizde çalışıyormuş. Asla öyle bir şeye inanmam. Öyle bir şey olması mümkün değildir. Eminim ki, en anti Fenerbaçeciler ve en anti Ali Şenciler dahil kim varsa bu konuda bizim aleyhimize adım attıklarına dair hiç kimse beni inandıramaz'' ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali02 Temmuz 2013 09:01

    Anti fenerliler değil insan olan futbolun spor olduğunu iyi olanın kazanması gerektiği bilincinde olan hiç kimse veya takım kötülük yapmaz yapmamalı.