BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAli Koç Arçelik hisselerini satıyor----

Ali Koç Arçelik hisselerini satıyor

Ali Koç Arçelik hisselerini satıyor
04 Kasım 2009 - 07:20 www.finansgundem.com

Geçen hafta Ömer Koç'un 24 milyon 150 bin adet Koç Holding hisse senedini satmak için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvuruda bulunmasından sonra dün de Ali Koç, Arçelik hisselerini satmak üzere MKK'ya kayıt ettirdi.

Yıldırım Ali Koç tarafından yapılan başvuruya göre 6 milyon 175 bin 838 adet hisse senedi satış için MKK'ya kayıt ettirildi. Satış için belirlenen süre ise 99 yıl oldu. Ali Koç'un satış için başvurduğu hisselerin piyasa değeri 27 milyon lira civarında bulunuyor. Yıldırım Ali Koç'un ise 6.2 milyon adet hisse senedini satması durumunda Arçelik'te şahsına ait hiçbir payı kalmayacak. Ali Koç'un satış için başvurduğu hisseler Arçelik'in sermayesinin yaklaşık yüzde 1'ini'ini oluşturuyor. Geçen hafta Ömer Koç, Koç Holding'nde sahip olduğu ve piyasa değeri 94 milyon lira seviyesinde bulunan hisselerin satışı için MKK'ya başvurmuştu. Ömer Koç'un da satış için başvurduğu hisseler, Koç Holding'in sermayesinin yaklaşık yüzde 1'ini oluşturuyor. Böylece Koç Ailesi üyeleri tarafından iki hafta içerisinde grup hisse senetlerinde satış başvurusu yapılan hisse senetlerinin toplam piyasa değeri yaklaşık 120 milyon liraya ulaştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)