BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlex çok sert konuştu ----

Alex çok sert konuştu

Alex çok sert konuştu
25 Temmuz 2013 - 17:48 www.finansgundem.com

Tartışmalı bir şekilde Fenerbahçe’den ayrılan Alex o günler için çok özel açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'la yaşadığı tartışma sonucu sarı-lacivertlilere veda eden ve ülkesinin takımlarından Coritiba'yla anlaşarak futbol kariyerini Brezilya'da devam ettiren Alex de Souza, FIFA'ya özel açıklamalarda bulundu.
 Takımdan ayrılmadan önce başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmeyle ilgili konuşan Alex, "Aykut Kocaman ve ben, Başkan Aziz Yıldırım'ın odasında buluştuk. Ben Başkan’ın uzlaşmacı bir tavır sergileyeceğini düşünmüştüm ama bu olmadı. Başkan Yıldırım, konuşmayı provoke etmeye çalıştı. Aykut Kocaman da bana, Fenerbahçe'de devam etmek istiyorsam PAF takımla idmana çıkmam gerektiğini söyledi. Bunu duyunca çok sinirlendim, tabir-i caizse delirdim. Brezilya'ya dönmeye karar verdiğimde evimin önünde çok fazla sayıda Fenerbahçe taraftarı vardı. O an evde kalıp olayların durulmasını beklemek bana mantıklı gelmişti ama bu olmadı" dedi.
Alex, ailesi ile birlikte Türkiye'de mülk edinerek orada kalmayı planlarken hayatının en zor kararı olan Coritiba'ya gelmek zorunda kaldığını ifade etti.
Brezilyalı yıldız yeni takımı Coritiba ile ilgili görüşlerini anlatırken övgüyle bahsetti ve başarının altında teknik direktörün büyük katkısı olduğunu söyledi. Alex, "Takımın başında son derece modern bir hoca ve teknik heyet var, tüm detaylarla yakından ilgileniyorlar, imkanlarımız kısıtlı, dolayısıyla zor şartlar altında rekabetçi bir takım yaratıyorlar dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)