BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka, ilk tertip kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi----

Albaraka, ilk tertip kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi

Albaraka, ilk tertip kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi
24 Nisan 2016 - 16:38 www.finansgundem.com

Albaraka, ürün çeşitlendirme çalışmaları kapsamında ilk tertip kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi

Albaraka'dan yapılan açıklamaya göre, 100 milyon lira değerindeki tertip ihracı için bankalar, portföy yönetim şirketleri, yatırım şirketleri ve sigorta ve emeklilik fonlarının yanı sıra nitelikli yatırımcı olan bireysel müşterilerden de önemli miktarda talep alındı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, banka olarak ürün çeşitlendirme çalışmaları kapsamında başarılı bir ilke imza attıklarını belirterek, "Son yıllarda üzerinde titizlikle çalıştığımız tertip kira sertifikası ihracını hayata geçiriyor olmaktan büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Dünyanın en iyi katılım bankası olma yolunda hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Albaraka, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 1 milyar TL tavan meblağlı kira sertifikası ihraç onayı kapsamında, nitelikli yatırımcılara yönelik, Bereket Varlık Kiralama AŞ tarafından 179 gün vadeli kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladı. İhracın getirisi dönemsel olarak yüzde 5,30 düzeyinde gerçekleşti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)