BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAKTİFBANK HANGİ BANKA İLE NE ANLAŞMASI İMZALADI? ----

AKTİFBANK HANGİ BANKA İLE NE ANLAŞMASI İMZALADI?

AKTİFBANK HANGİ BANKA İLE NE ANLAŞMASI İMZALADI?
08 Mayıs 2009 - 16:16 www.finansgundem.com

Aktifbank yaygın şube ağına sahip bankalardan biri ile muhabirlik anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile Aktifbank müşterilerine o banka şubelerinden hizmet verilebilecek. Aktifbank hangi banka ile muhabirlik anlaşması imzaladı?

Aktifbank müşterilerinin bankaya kolayca ulaşmasını sağlamak amacıyla, Şekerbank ile muhabirlik anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile yurt çapındaki (70 ilde, 250 şube) tüm Şekerbank şubelerinden bazı hizmetler Aktif Bank müşterilerine sunulacak. Bu hizmetler arasında şunlar yer alıyor: Tahsilat/havale (Hesaba para yatırma, kredi taksit geri ödemeleri, 3.kişi hesaplarına havale, kredi kartı, okul ödemeleri vs.), TL/YP para çekme, Aktif Bank çeklerinin ödenmesi, Otomatik ödeme/düzenli ödeme talimatlarının alınması, Vergi/SSK prim tahsilatları Şekerbank şubeleri aracılığıyla yapabileceğiniz işlemlerin masraf detayları aşağıda yer alıyor. İŞLEM ADI HİZMET ÜCRETLERİ 1- Tahsilat
Bireysel krediler, konut kredileri, taksit tahsilatları, sigorta prim tahsilatları vb. özel maliyetli tahsilatlar İşlem başına 2.50 TL
2 -Hesaba Para Yatırma (TL/YP)
Aktif Bank nezdindeki hesaplarınıza para yatırma Saat 15:00’e kadar 2.50 TL, Saat 15:00’den sonra işlem başına 5 TL
3- Hesaba Havale
Nakit/hesaptan Aktif Bank nezdindeki 3.kişi hesaplarına havale talimatları Nakit işlemlerde ; saat 15:00’e kadar 2.50 TL, saat 15:00’den sonra işlem başına 5 TL, Hesaptan yapılan işlemlerde; saat sınırı olmaksızın havale başına 2.50 TL masraf alınacaktır.
4- Hesaptan Para Çekme (TL/YP)
Aktif Bank nezdindeki hesaplarınızdan TL veya efektif olarak para çekme İşlem tutarının %0,2’si (minimum 5TL, maksimum 20 TL masraf alınacaktır.)
5- Otomatik Ödeme Talimatı İle Fatura Ödeme
Faturalarınızın Aktif Bank nezdindeki hesaplarınızdan ödenmesi için otomatik ödeme talimatı verilmesi Masrafsız
6- Aktif Bank Çeklerinin Ödenmesi
Aktif Bank hesaplarından keşideli müşteri çeklerinin ödenmesi 10.000 TL’ye kadar olan çeklerde 10 TL, 10.000 TL üzeri olan çeklerde tutarın %0,1’i (maksimum 50 TL masraf alınacaktır.)
7- Vergi ve Fatura Ödemeleri ve SGK Prim Ödemeleri Masrafsız
8- YP SWIFT Transferi

5.000 USD’ye kadar 25 USD veya muadili masraf ve 30 TL SWIFT masrafı alınacaktır. 5.000 USD’ın üstünde transfer tutarının %0,5’i (minimum 35 USD masraf alınacaktır) ve 30 TL SWIFT masrafı alınacaktır. (işlem başına maksimum 1.000 USD masraf alınacaktır.)
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)