BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank’a Avrupa'dan ödül----

Aktif Bank’a Avrupa'dan ödül

Aktif Bank’a Avrupa'dan ödül
19 Haziran 2015 - 12:26 www.finansgundem.com

Aktif Bank’ın dış ticaret alanında finansman modeline Avrupa’dan büyük ödül

Uluslararası finans ve iş çevrelerinin en prestijli buluşmalarından biri olan Euromoney PLC grubunun Trade Finance Dergisi’nin ödül töreni, 17 Haziran Çarşamba günü Londra’da gerçekleşti.

Ödül gecesinde “Trade Finance ‘Deals Of the Year Awards’ for EMEA”nın (“EMEA Bölgesi, Yılın Anlaşmaları Ödülü”) sahibi Aktif Bank olurken, ödülü Aktif Bank Finansal Kurumlar Grup Başkanı Muzaffer Suat Utku ve Aktif Bank Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Ünveren aldı. Aktif Bank, Euromoney PLC grubu bünyesindeki Trade Finance Dergisi’nin uluslararası saygın jürisi tarafından layık görüldüğü bu önemli ödüle, yaklaşık 200 aday arasından ulaştı.

Aktif Bank’a Trade Finance Dergisi’nin prestijli ödülünü getiren anlaşma, Banka’nın, Türk ihracatçıları için geliştirdiği özel finansman modeli çerçevesinde, bir İslam Kalkınma Bankası kuruluşu olan ITFC’yle imzalanmıştı. Ödül, Aktif Bank ile ITFC’nin yaptığı bu işleme verildi. Bu işlemle uluslararası kredibilitesi ve dereceleriyle öne çıkan Aktif Bank, İslam Kalkınma Bankası’ndan 125 milyon liralık bir kaynak sağlayarak bunu Türk ihracatçısı için kullandırıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)