BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'den Erdoğan'a McKinsey desteği----

Akşener'den Erdoğan'a McKinsey desteği

Akşener'den Erdoğan'a McKinsey desteği
06 Ekim 2018 - 13:45 www.finansgundem.com

Erdoğan'ın, "McKinsey tartışmaları ile ilgili, "Bütün Bakan arkadaşlarıma, 'Bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız' dedim. Hiç gerek yok, biz bize yeteriz." çıkışına ilk tepki İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Yenikapı’daki fuar alanında Elazığ Günleri Fuarı’nı ziyaret etti. Partililerle birlikte standları gezen Akşener, kendisine ikram edilen leblebilerden de satın almayı ihmal etmedi.

Yapılan ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, McKinsey tartışmaları ile ilgili olarak “danışmanlık hizmeti almayacağız” çıkışına destek verdi.

“DOĞRU BİR İŞ YAPILMIŞTIR”

Partisinin danışmanlık hizmeti alınmasına ilk karşı çıkanlardan olduğunu belirten Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanının bu kararını çok olumlu buluyorum. Bu hizmet alımına ilk karşı çıkan siyasi parti bizdik. Dolayısıyla uyarılarımızın dikkate alınmasından memnuniyet duyuyoruz. Doğru bir iş yapılmıştır” dedi.

Erdoğan: Her kriz beraberinde fırsatları da getirir

“BÖYLE BİR ÇİRKİNLİK YAŞANMADI”

Meral Akşener evinin önünde yaşanan nümayişle ilgili olarak ise, “Konu hep kadın kimliğim üzerinden tartışıldı. Ama esas konu o değil. Türkiye çok partili  döneme geçildiğinden itibaren sert siyasi  polemiklerin yaşandığı ülkedir. Siyasi tarihi okumuş bir akademisyen olarak bugüne kadar hiçbir siyasi parti genel başkanının evinin önünde böyle bir nümayiş, böyle bir çirkinlik yaşanmamıştır. Türk siyasi tarihinde böyle birşey yoktur. Bunu çok manidar buluyorum” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Evinin önünde nümayiş yapanlardan şikayetçi olmadığını ifade eden Meral Akşener,  “Bu arada sayın Cumhurbaşkanı’nın, sayın İçişleri Bakanı’nın, İstanbul Valisi’nin ve İstanbul Emniyet Müdürü’nün tutumlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ben evimin önüne gönderilen o kişiler için şikayetçi olmadım. Çünkü talimat alıp gereğini yapmak zorunda kalmışlar. Esas sorgulanması gereken onları gönderen iradedir. Türkiye’de bu gerilimlerin bitmesi gerekiyor. Zaten yeteri kadar derdimiz, gerilim alanlarımız var” şeklinde konuştu.

“YAVAŞ YAVAŞ İYİLEŞİYORUM”

MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın feshedilmesini doğru karar olarak değerlendiren Akşener, ayağıyla ilgili cerrahi operasyonla ilgili, “Ayağımdan sinir alındı. Hem de çivi çakıldı. Yavaş yavaş iyileşiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ney07 Ekim 2018 11:01

    2+2=4 dediği için destek mi vermiş oluyor? Akşener'i bulaştırmayın kirli düzeninize!

  • kaktust07 Ekim 2018 00:34

    McKinsey karşısında dik ve karşı duruş sergileyen başta anamuhalefet olmak üzere mehape haricinde bütün siyasi partileri tebrik ediyorum,ülkenin ekonomisinin dümeni amerikalıya verilmemeli

  • ozgur06 Ekim 2018 23:38

    E tamamda nerede devlet ciddiyeti. Bugün anlaş yarın boz, böyle bakkal bile yönetilmez. Sonra çağır yabancıları adam neyine güvensin senin!

  • mzd06 Ekim 2018 20:17

    noluyo ya yine ayrı telden söylemler başladı

  • 1Borsacı06 Ekim 2018 18:20

    İlginç işler dönüyor. McKinsey dünyanın en büyük 10 danışmanlık firmaları arasında 5.ıncı sırada.,Ben damattan yanayım. Gerçekçi olalım uluslararası bir denetim durumu daha kötü yapmaz olsa olsa yarar sağlar, beğenmezsen sözleşmeyi iptal edersin. O zaman yabancı futnol,, basketbol, voleybol oyuncuları da gelmesin, zaten gelenlerde bir Ronaldo, Messi değil. Dünya sıralaması: 1-PwC, 2-Deloitte, 3-EY, 4-KPMG, 5-McKinsey, 6-Boston Consulting Group, 7-Accenture, 8-IBM, 9-Microsoft, 10- Booz Alen Hamiton

  • Servergazi032006 Ekim 2018 18:03

    Reis neden Ali Babacan konusunda beklıyor.Ekonomi raydan cıktıktan sonra hamlemı yapacak.Osmanlı zamanında dahi bu olaya rastlanmadı.Her ise kım layıksa ona verılırdı.Cok gec kalınmaz.

  • South Park 06 Ekim 2018 16:16

    Berat Albayrak görevden alınmalı ve yerine Babacan, Şimşek ayarında bir isim gelmelidir. Ayrıca Sn. Cumhurbaşkanı ekonomide gerçekten güveneceği bu isme tüm durumu emanet etmeli, faiz vb konularda açık toplantılarda hiçbir açıklama yapmamalıdır. Madem bu hükümette başarısız olan isimler gönderilecek, hükümetin en başarısız bakanı olan B. Albayrak ile yollar ayrılsın. Ayrıca şu rahip mi ne zıkkımsa defedilsin ülkeden.

  • abdullah06 Ekim 2018 22:19

    unutmuşum 3. hava alanı provakasyonu vardı birde ama gürsel tekin bu sefer tutturamadı baltayı yaşa vurdu. bir yandan hdplileli bir yandan dhkp lileri kışkırttı ama başarılı olamadı kadıköy belediyesinde ve kadıköy civarındaki provakasyonlrıda belediyedeyken o organize ederdi şimdi daha büyük organizasyona kalkıştı ama boyu kısa kaldı.

  • Cego06 Ekim 2018 15:36

    Emekci reziller zaten

  • ali06 Ekim 2018 15:03

    Ya arkadaş aynı ana okulu öğrencileri gibi bir yönetim anlayışı var ülkemizde ya senin damat bu amarikalıyı senden habersizmi getirmeye calıştı gülermisin aglarmısın ne yaptıkları belli değil insanlar bir gün sonra ne olacanı tahmin bile edemiyorsun nasıl yayırımcı gelsin bu ülkeye

  • Bika06 Ekim 2018 14:25

    Damat, McKinsey'e karşı çıkanları cehaletle ve ihanetle suçlamıştı. Kayınpeder pek ikna olmuşa benzemiyor.

  • emekci06 Ekim 2018 14:20

    Damat Tayyibi rezil etti