BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener: Erdoğan'a yakıştıramadım----

Akşener: Erdoğan'a yakıştıramadım

Akşener: Erdoğan'a yakıştıramadım
04 Nisan 2018 - 18:25 www.finansgundem.com

Akşener, Erdoğan’ın beraberindeki sanatçılarla yaptığı Hatay ziyareti ve kamuflaj giymesiyle ilgili eleştirilerde bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beraberindeki sanatçılarla yaptığı Hatay ziyareti ve kamuflaj giymesiyle ilgili “Ben Sayın Erdoğan’a yakıştıramadım. Götürülen insanlarla ilgili olarak çok tartışma oldu. Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz” dedi.

Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, beraberindeki heyetle birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti. Ziyarette, Akşener ve Gök ile beraberindeki heyet, bir süre görüşürken, ardından açıklama yapıldı. Başkan Gök, ziyaretlerine ilişkin “Şeker fabrikalarının özelleştirilmesiyle ilgili endişelerimizi, Türkiye’de şeker pancar üretiminin nasıl olması gerektiği ile ilgili Şeker-İş Sendikamızın görüşlerini kendilerine arz ettik. Bu sistemdeki özelleştirme şeker fabrikalarımızın bir kısmının kapanacağına göçün ve terörün tetikleneceğini söyledik. Daha ileri zamanlarda şeker fabrikalarının üretimiyle ilgili de bilgi vermeyi düşünüyoruz. Şeker fabrikalarının da bu şekilde özelleştirilmemesi ilgili kendilerinin desteği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Alpullu Şeker Fabrikası'nı ziyaret edeceğiz"

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ise ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 7 Nisan’da Alpullu Şeker Fabrikası’nı ziyaret edeceğini belirterek, “Şeker-İş olarak şeker fabrikalarının satılmasına ilişkin görüşlerini bizlerle paylaştılar. Mücadelelerini paylaştılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca İYİ Parti olarak biz, uzun bir zamandır çiftçi, pancar üreticisi ve şeker üretimi konusunda mücadele içindeyiz. Şimdi daha iyi bilgilerle bu mücadelemizi sürdüreceğiz. 7 Nisan’da Alpullu Şeker Fabrikası’nın orada parti olarak biz toplantımız olacak. Kendilerinin bizleri daha ayrıntılı bilgilendirmeleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

"Sayın Erdoğan'a yakıştıramadım"

Meral Akşener, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beraberinde sanatçılarla yaptığı Hatay ziyareti ve kamuflaj giymesiyle ilgili Akşener, “Partisinin metal yorgunluğunun bitirilmesiyle ilgili olarak, nasıl kahraman ordumuzu bir manivela olarak kullanıldıysa, bu seferde benzer bir magazinsel bir tavır. Ben öncelikle Sayın Erdoğan’a yakıştıramadım. Götürülen insanlarla ilgili olarak çok tartışma oldu. Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz” diye konuştu.

"Engelleyecek kişi henüz yeryüzüne inmedi"

Alparslan Türkeş’i anma töreninde kendisine yönelik yasak uygulandığına ilişkin iddialara da yanıt veren Akşener, şunları söyledi:

“Ben bu ülkeye hizmet etmiş çok değerli devlet adamlarının gittiğim şehirlerde varsa mezarları kamuoyuna çok bilgi vermeden gidip ziyaret eder ve duamı okurum. Onun dışında kaldı ki rahmetli Başbuğ’un mezarının elbette ziyaretine bir siyasi partinin yasak koyması mümkün olamaz. Ben bir yere gitmeye kalkıştığım zaman engelleyecek kişi henüz yeryüzüne inmedi. Kimsenin gücü yetmez. Fakat gerginlikten, saygısızlıktan, seviyesizlikten, terbiyesizlikten uzak durmaya gayret ediyoruz biz. Yeteri kadar Türkiye çok gerildi.”

"Geçmişte kendini tek görenlerin bundan sonra işi zor"

Partisinin 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen 1'inci Olağanüstü Kurultay hakkında da açıklamalarda bulunan Meral Akşener, ”Türkiye’nin her tarafından arkadaşlarımız geldi. Genci, yaşlısı, kadın, erkeği kendi imkanlarıyla geldiler. Kamyonlarla yollar kapatıldı. Sabahın erken saatinde bizim bilgimiz olmadan salon açıldı. Her türlü engellemeye rağmen oraya on binlerce insan geldi. Geçmişte kendini tek görenlerin işi bundan sonra zor. 14 Nisan’da Batman’dayım. O hafta tamamen İstanbul’un 39 ilçesini ev ev, sokak sokak, mağaza ve dükkanları gezeceğiz. Biz işimize bakıyoruz” dedi.

Öte yandan Şeker-İş Sendikası Başkanı Gök ve beraberinde heyet, şeker sektörü bilgilendirme dosyasını İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e verdi.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasar polat05 Nisan 2018 05:13

    Bu ülkeyi ancak sp kurtarır diyet partiler hepsi aynı

  • vatandaş05 Nisan 2018 00:44

    BU HALKIN SANATCILARI, HALKIN ŞEKER FABRİKALARININ SATILMAMASI İÇİN DE MUCADELE EDECEKLER Mİ.?

  • Yakup04 Nisan 2018 23:57

    Bu ünlülerin içlerinde gerçek vatan sevgisi varsa şeker fabrikalarının satışına karşı çıkıp halka destek verirler fabrikaları ziyaret ederler.Ama hiç bir umut ışıgı görülmüyor bunlar hazırcı bana dokunmayan yılan bin yaşasın ben gemimi yürüteyim zihniyetindeki tipler.

  • ASKER04 Nisan 2018 23:52

    eline kına yaktığında yakıştırıyorsun.

  • Cezmi04 Nisan 2018 23:11

    kötü partinin sahte yüzü yakında ortaya çıkar seçim yaklaştıkça çıkıdakiler dökülür

  • Metehan04 Nisan 2018 22:22

    Bu halkın bilgi düzeyi nezaman yükselecek . Bıktım bu makarna yiyenlerden

  • ALP04 Nisan 2018 22:03

    KİM BU YAA...BAHÇELİ BÜYÜK DEVLET ADAMISIN AMA....BİR HATAAN VAR...ANAP-DYP KIRINTISINI BAŞIMIZA TAÇ YAPTIN...TABİ...SEN BİLEMEDİN.YANILMIŞIN...EKMEKSİZ ÇIKTI.....EN AZUNDAN ELİNİ YIKADIN VE PİSLKLERDEN TEMİZLEDİN

  • Ertuğrul 04 Nisan 2018 21:48

    Sırasıyla İsrail, rusya, fetö, almanya, Hollanda öcüsü üzerinden toplum yönetmede, şimdi sırayı Afrin öcüsü aldı Artık kimse ülkenin ekin minik sosyolojik hiç bir gerçekliğini de konuşamıyor, herşey afrin oldu.

  • Vatandaş04 Nisan 2018 20:12

    Aktroller çatlasanızda patlasanızda İYİ Parti iktidar olacak.

  • Ferit04 Nisan 2018 19:16

    Sen iktidarlığı rüyanda dahi göremezsin de olur ya öyle bir rüyan var ise dahi anlaşılıyor ki sana oy vermeyenlere selam dahi vermeyeceksin. Ok mesajın seçmen tarafından gayet net alınmıştır.

  • Oy oy05 Nisan 2018 07:56

    Oy vermeyenlere selsm vermem demiyor. Adına sanatçı denenlerin Parti'nin mensubu gibi saraya angaje olmasını ve oradan prim toplamasını eleştiriyor. Aslında aklı başında bir birey olarak senin de eleştirmen lazım ama heyhaaat.

  • Çiftçi04 Nisan 2018 22:44

    Mercimeği Kanada dan ithal ettiklerini kimse duymasın istiyorlar.

  • Seçmen04 Nisan 2018 22:34

    Bunlar halkın değil külliyenin sanatçısı Ferit.

  • Coşşkun04 Nisan 2018 19:13

    Takdir edilen kişiye yakıştıramamak. Bu kadın ne dediğini bilmiyor. Şimdi Erdoğanı Büyük Liderliği ile kabul ediyor ve ona bu hareketi yakıştıradım diyor. 2. KK mı geliyor acaba?

  • Hasan S.04 Nisan 2018 19:09

    Yani takdir ettiğiniz bir İnsana yakıştıramadınız öyle değil mi? Bu yakıştıramadım demeniz işte budur? Bizler de size hiçbir şeyi yakıştıramıyoruz. çok kıvırtkanları takdir etmeyiz

  • vatansever04 Nisan 2018 18:34

    sen ve gibileri bu Ulkeye hizmet etmeyi ve hizmet edenleri yakistiramassiniz ,sen ve gibileri ancak ve ancak kendinizin kukla olmasini ve TC dusmanlarinin hizmetcisi olmaya yakistirirsiniz....

  • Dayi05 Nisan 2018 07:56

    Dayı sen ne diyon yaa.

  • Süleymancı04 Nisan 2018 21:14

    Çok anlamsız bir yorum yapmışsın TC kaldımı ki düşmanı osun.