<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkın İpek'in şirketlerinde değer kaybı ne? ----

Akın İpek'in şirketlerinde değer kaybı ne?

Akın İpek'in şirketlerinde değer kaybı ne?
20 Kasım 2015 - 07:10 www.finansingundemi.com

İşadamı Akın İpek, kayyum atandığından beri şirketlerinde yaşanan değer kaybını açıkladı

İşadamı Akın İpek, Koza İpek Holding'e kayyum atandığından beri altın üretiminin çok önceden planlandığı gibi devam ettiğini söyledi.

Akın İpek, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Halka açık şirketlerdeki değer kaybının 1 milyar dolara ulaştığını ve büyüdüğünü söyleyen İpek, "Binlerce yerli yabancı yatırımcı infial halinde, kayyum arkadaşlar ise benim cep telefonumu keserek tasarruf yapmaya çalışıyorlar. Tamam onu da yapsınlar fakat hiç  olmazsa savcılığınız SPK onayla sorumlu bağımsız denetim kurumlarını görevlendirse Onlar size daha hızlı ave doğru bilgi aktarırlar. Kayyum  atadığınızdan beri de gördüğünüz gibi altın üretimimiz çok önceden  planlandığı gibi devam ediyor. Teknik ve mali olarak himmet altınının işlenmesinin imkânsız olduğunu resimler ile de anlattım. Sizde  tesislerimize himmet parası girmediğini artık görüyorsunuz. Harcama  yapılan yerlerde de bir sorunu yok. Başka ne kaldı. Bu şirketlerin  kurulması yıllar aldı. Milli servete yazık." dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DEVLET ÇARKI...20 Kasım 2015 14:15

    ağır işler fakat yürür...

  • Hukukçu20 Kasım 2015 08:35

    Bu adamı yaklaşık 5 yıl süründürürler mahkemelerde, sonra yargıtaya gider, yargıtayda da aynı karar çıkarsa bu sefer çaresiz anayasa mahkemesi ve veya aihm ye gidecek buralardan muhakkak hak iadesi kararı çıkar. peki ceza muhakemeleri kanunundaki kuvvetli delil kavramını kaldırıp makul şüphe gibi aslında hiç hukuki olmayan bir kavramı getirip ondan sonra da bunu kullanarak eften püften bahanelerle (delil yok sanırım, sadece şüphe var) muhalif gruplara saldırdıktan sonra diyelim ki adam haklı bulunndu ve milyarlarca lira/dolar tazminat kazandı. o zaman kim ödeyecek bu zararı? özel olarak bu iş için seçilmiş ve bu operasyonu yaptıran savcı mı? yoksa tüm milletin vergileri mi?bence hakim ve savcılar bu tarz ağır kararlarda maddi sorumluluk taşımalı. yani ileride tazminat hakkı doğarsa neden benim vergimle ödenecek ki bu? az para da değil. hata yapan ödesin kardeşim. belki bu sayede daha sağlıklı ve dpğru karar verirler.