BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkgiray, Göktan'a neden teşekkür etti?----

Akgiray, Göktan'a neden teşekkür etti?

Akgiray, Göktan'a neden teşekkür etti?
27 Temmuz 2011 - 15:54 www.finansgundem.com

Dün SPK Başkanı Vedat Akgiray ile Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan basın toplantısında bir araya geldi...

Bilindiği gibi dün Şekerbank, KOBİ kredilerinin teminatı ile "Türkiye'nin ilk Varlık Teminatlı Menkul Kıymet (VTMK)" ihracını gerçekleştirdi. UniCredit Bank AG Londra´nın düzenleyici ve UniCredit Menkul Değerler´in aracı kurum olarak yer aldığı 1 ila 5 yıl vadeli, toplam 800 milyon lira tutarındaki VTMK ihracının 250 milyon lira civarındaki ilk diliminde Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC), Hollanda Yatırım Bankası (FMO) ve UniCredit Bank AG nitelikli yatırımcılar oldu.
Konu ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısına Şekerbank ve yabancı bankacıların yanı sıra sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Prof.Dr. Vedat Akgiray da katıldı. Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan, konuşmasına SPK Başkanı Vedat Akgiray'a teşekkür ederek başladı. Göktan, Varlık Teminatlı Menkul Kıymet (VTMK)" ihracını gerçekleştirmeleri için gerekli düzenlemeleri yaptıkları için Akgiray ve SPK çalışanlarına teşekkür etti.
Basın toplantısında Hasan Basri Göktan'dan sonra konuşan SPK Başkanı Vedat Akgiray ise, "Bize teşekkür ettiği için ben de Hasan Basri Bey'e çok teşekkür ediyorum. Çünkü genelde bize teşekkür edilmez. Biz kurum olarak hep eleştiriliriz" dedi. SPK Başkanı'nın kendine özgü üslübu ile Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı'na teşekkür etmesi salonda gülüşmelere neden oldu.
FİNANSGUNDEM

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)