BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan HDP'yi bombaladı!----

Akdoğan HDP'yi bombaladı!

Akdoğan HDP'yi bombaladı!
08 Haziran 2015 - 11:07 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seçim sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar. Yani 'bal bal' demekle ağız tatlanmıyor, 'barış barış' demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar" dedi.

Akdoğan, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Bakanlar Kurulu ve MYK üyeleriyle gerçekleştireceği  toplantı için AK Parti genel merkezine gelişinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     
Bir gazetecinin seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine Akdoğan, seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

''MADEM YÜZDE 13 OY ALDILAR...''
     
"Elbette olanda hayır vardır" ifadesini kullanan Akdoğan, şunları söyledi:
 "Biz her zaman Allah'ın takdirini, milletin tercihini her şeyin üzerinde tuttuk. Aziz milletimize de çok teşekkür ediyoruz, AK Parti'yi yeninden birinci parti yaptığı için açık ara farkla hem de. Bizim her zaman önceliğimiz Türkiye oldu, Türkiye'nin menfaatleri oldu. Ümit ederiz diğer partiler de Türkiye'nin menfaatlerini öncelerler, her şeyin üzerinde Türkiye'nin menfaatlerini tutarlar. Bu süreçte onların da doğrusu sorumlu davranmalarını bekliyoruz. Bu süreçte yaşananlar, AK Parti'nin aslında güven ve istikrarın tek teminatı olduğunu, Çözüm Süreci'nin tek teminatı olduğunu, yeni anayasanın tek teminatı olduğunu daha iyi bir şekilde herkese gösterecektir, daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum. HDP bundan sonra Çözüm Süreci'nin ancak filmini yapar. Yani 'Bal bal' demekle ağız tatlanmıyor, 'Barış barış' demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar."
      
Seçim sonuçlarını tüm boyutlarıyla ilgili kurullarda ele alacaklarını dile getiren Akdoğan, "Seçmenin mesajını bütün şehirlerde en doğru şekilde algılayacağız. Bir kez daha milletimize AK Parti'yi birinci parti yaptıkları için çok teşekkür ediyorum ve her şey Türkiye için diyorum" ifadesini kullandı.
     
Bir gazetecinin, "Gelecek döneme ilişkin yol haritasını" sorması üzerine, "Değerlendirmeyi yapalım ondan sonra konuşuruz" yanıtını verdi.
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yesilcam09 Haziran 2015 04:30

    Şuana kadar filmi siz cevirdiniz bırak birazda başkaları Allah rızası için film cevirsin bakalım nasıl bir film olacak siyah beyaz mi yoksa renklimi

  • doğa08 Haziran 2015 17:03

    iktidarı kaybedip bayram yapan parti ne diyelim allah islah etsin

  • doğa08 Haziran 2015 14:00

    emanet oylarınız gidince çok kızıyorsunuz

  • şoşo08 Haziran 2015 12:16

    evt çimentosu her yer şantiye oldu

  • analist08 Haziran 2015 12:03

    karadeniz bölgesi her zaman otoritenin ve saltanatın yanındadır.... güç nerde onlar orda sorgulamaz biat ederler

  • yyyyyyy08 Haziran 2015 11:36

    helal olsun KARADENİZE hdp ye geçit vermeyen tek bölge bu bolge türkıyenın çimentösudür.

  • ERMAN08 Haziran 2015 11:34

    TEK ADAM POLTİKASI İLE MİLLETİ BIKTIRDINIZ.YOLSUZLUKLARI ÖRTTÜNÜZ. YARGIYI KATLETTİNİZ.SONUCUNA KATLANIN. ARTIK AKP'NİN SONU ANAP-DYP GİBİ OLUR. ZATEN ANA TEMEL OYUNUZ % 15 İDİ. ERKEN SEÇİM SİZİ TAM BİTİRECEK % 40 I HAYALİNİZDE BİLE GÖREMEYECEKSİNİZ.

  • fafa08 Haziran 2015 11:25

    Haydi çöz bakalım!Verdin tavizi ,geri dönüşün nasıl olacak merak ediyorum.

  • brathma08 Haziran 2015 11:21

    bu kafa ile siz artık tek basına zor iktidar olursunuz. bu soylem size kaybettirdi halen anlayamadınız

  • rözer08 Haziran 2015 11:20

    HDP Kandil'e çağrı yapamaz,Kandil HDP'ye talimat verebilir.Çözüm meselesine yazık oldu.Bundan sonra tek parti iktidarını çok ararız millet olarak.Hadi hayırlısı.

  • ALP08 Haziran 2015 11:19

    kürtler barış elini uzatmıştır.. bunu elinin tersiyle itenler kaybedenler olacaktır.

  • VATANDAŞ08 Haziran 2015 11:18

    her siyasetçinin bundan sonra sandıktan çıkan halk iradesine saygı göstermek, demokratik olgunluk göstermek ve sorumlu konuşma sorumluluğu vardır... eğer gerçekten demokrasiye inanıyorlarsa tabi...