<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan benzersiz bir hizmet paketi----

Akbank'tan benzersiz bir hizmet paketi

Akbank'tan benzersiz bir hizmet paketi
09 Mayıs 2014 - 12:46 www.finansgundem.com

Akbank,“Birebir Ayrıcalıklar Dünyası” ile müşterilerinin sosyal hayatlarına yönelik benzersiz bir dünyanın kapılarını aralıyor

“Akbank Birebir Bankacılık” 10. yılında, Akbank “Birebir Ayrıcalıklar Dünyası” ile müşterilerinin sosyal hayatlarına yönelik benzersiz bir dünyanın kapılarını açarken, bu ayrıcalıkları her müşterisinin yaşam tarzına göre farklılaştırarak, sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Bugün Le Meridien İstanbul Oteli’nde düzenlene basın toplantısında, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge,”Birebir müşterilerimiz için geliştirdiğimiz Birebir Ayrıcalıklar Dünyası’nı, ‘müşterilerimizin, finansal olmayan beklentilerini de karşılayan, yaşam tarzına uygun proaktif teklifler içeren, bankacılık ilişkisine dayalı ve oldukça geniş kapsamlı değer önerileri bütünü’ olarak tanımlıyoruz” dedi. Sözlerini, “Sunduğumuz ayrıcalıklı dünya, tüm bu özellikleriyle sektördeki benzerlerinden ayrışarak, bankacılık hizmetine yeni bir bakış açısı getirecek” diye sürdüren Tözge, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Biz Birebir Bankacılık Dünyası ile yatırım yapmayı özendiriyoruz.”

“Bu dünyanın piyasadaki benzerlerinden farkı; müşterilerin banka ile çalışma kapsamına dayanmasıdır. Biz bu dünyanın hedef kitlesini, çalışarak belirli bir birikim edinmiş, bu birikimini bankada değerlendiren müşteriler olarak belirledik. Yatırımı özendirerek ülkemizin çok önemli bir sorunu olan tasarruf açığının kapanmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz.”

Geliştirdikleri, ‘yaşam tarzı segmentasyonu’ ile müşteri ihtiyaçlarını önceden tespit ederek proaktif bir yaklaşım sergilediklerinin de altını çizen Tözge, “Örneğin seyahat harcaması yapan müşterimize gideceği havalimanında shuttle hizmeti sunuyor, sinema bileti aldığında o bölgedeki restoranlarda indirim teklif ediyor veya aracının muayene zamanı gelmiş olan müşterilerimize araçlarının muayene işlemlerini senede bir defa ücretsiz yaptırıp, araçlarını teslim edebileceğimizi bildiriyoruz. Kişiselleştirilmiş teklifler ile her müşteriye aynı teklifi yapıp, müşteriyi hiç bir zaman kullanmayacağı geçersiz tekliflere boğmuyoruz” dedi ve şöyle devam etti. 

“Müşterilerimiz hayatın her anında Akbank Birebir Bankacılık’ı yanlarında hissedecekler.”
"Birebir Ayrıcalıklar Dünyası ile müşterilerimize sunduğumuz en önemli değer, yaşamlarındaki birçok alanda A’dan Z’ye her adımı organize etmemiz ve bunu yaparken müşterilerimizi bir çok ücretsiz hizmet ve indirimden faydalandırmamız. Örneğin, yurt dışı seyahatine çıkacağı zaman müşterimizin, havaalanı transferi, uçak bileti, otel ve restoran organizasyonları gibi konulara zaman ayırması gerekmiyor. Çünkü tüm bunları biz onun için yapıyoruz.  Ya da müşterimiz evlilik yıl dönümünde eşine güzel bir sürpriz yaşatmak istediğinde, organizasyonu bize bırakması yeterli oluyor. Üstelik müşterimiz bu hizmetlerden indirimli veya ücretsiz olarak da faydalanabiliyor. Birebir Ayrıcalıklar Dünyası müşterilerimize ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunarken, onlara sevdikleriyle mutlu anları paylaşmak kalıyor. Biz Birebir Bankacılık’ta yola çıkarken müşterilerimizin sadece bankacılık ihtiyaçlarına değil sosyal hayattaki ihtiyaçlarına da en uygun çözümleri üretmenin, her konuda onların yanında olmanın önemine hep inandık. Şimdi müşterilerimiz hayatın her anında Akbank Birebir Bankacılık’ı yanlarında hissedecekler.”
 
Galip Tözge,  Türkiye’de mevduat ve yatırım fonları pazarının, bulunduğu bölge olan Orta ve Doğu Avrupa ülkelerine göre daha hızlı büyüyeceğini de belirtti. Tözge; “ Türkiye’de, Akbank Birebir Bankacılık’ın hedef kitlesi kapsamındaki 100 bin TL ve üzerinde varlığı olan kişi sayısının, Datamonitor’e göre 2014 yılına göre yüzde 24 artarak, 2017 sonunda 1 milyon 400 bin kişiye ulaşacağı öngörülüyor. Aynı dönemler itibarıyla bu kişilerin toplam varlıklarının ise yüzde 26 artacağı tahmin ediliyor. Türkiye’nin, önümüzdeki 4 yılın sonunda, gelişmekte olan ülkeler kategorisinde Endonezya, Hindistan ve Çin’in ardından orta-üst gelir grubu müşteri sayısı ve varlık artışında en fazla büyüyen 4. ülke olacağı tahmin ediliyor.” dedi.

Akbank Birebir Ayrıcalıklar Dünyası, müşterilerinin sadece mutlu anlarında değil, zor durumlarında ve acil ihtiyaçlarında da yanlarında!

Akbank Birebir Bankacılık'ın müşterileri için hazırladığı ayrıcalıklı dünyada sağlık hizmetleri, konut ve araç destek hizmetleri de bulunuyor. Akbank Birebir Bankacılık müşterisi yolda kaldığında, aracının çekme ve kurtarma hizmetini yine belirli bir limit dahilinde ücretsiz olarak alabiliyor. Sağlık söz konusu olduğunda da, Birebir Ayrıcalıklar Dünyası müşterilerinin yanında duruyor. Yılda bir kez ailece ücretsiz grip aşısı yaptırılmasından, ciddi hastalıklarla ilgili bir teşhis koyulduğunda yurt dışından 2. bir görüş alınmasına, ücretsiz diş muayene ve temizliğinden indirimli check-up’a kadar çok geniş bir yelpazede avantajlı sağlık hizmeti sağlanıyor.

Birebir Ayrıcalıklar Dünyası’na katılanlar, bu hizmetten 7/24 yararlanabiliyor. Üstelik bu hizmet expat müşteriler de düşünülerek Türkçe’nin yanı sıra İngilizce olarak da sağlanıyor.

Birebir Ayrıcalıklar Dünyası üyesi olmak için, Birebir Bankacılık müşterisi olup 100 bin lira veya muadili varlığa sahip olmak ve Akbank banka kartı Neo’yu kullanmak yeterli. Bu koşulları sağlayan bir Akbank müşterisi 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak kişisel asistanına hızlıca bağlanabiliyor. Birebir Ayrıcalıklar Dünyası’ndaki avantajların tüm detayları www.akbank .com/birebir web sitesinde yer alıyor. Ayrıca önümüzdeki dönemde bu dünyaya erişim akıllı telefonlara yüklenecek özel bir uygulama ile de sağlanabilecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)