BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis'Akbank’la ortaklıktan memnunuz'----

'Akbank’la ortaklıktan memnunuz'

'Akbank’la ortaklıktan memnunuz'
13 Mayıs 2012 - 08:35 www.finansgundem.com

Citicorp Başkan Yardımcısı Hamid Biglari, Türkiye’nin ”girdaplı bir denizde istikrar adası” olduğunu söyledi

Citicorp Başkan Yardımcısı Hamid Biglari, Citi’nin Türkiye’deki operasyonlarında bölgesel ticaret yapan şirketlerle olan çalışmalarına artırarak devam edeceklerini vurguladı.
Citi’nin Türkiye’de Citibank’ın yerel şubeleri ve Akbank gibi iki ayrı yatırımı olduğunu hatırlatan Biglari, “Biz Akbank’taki yatırımımızdan ve stratejik ortaklığımızdan memnunuz. Akbank ile olan ortaklığımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bahane14 Mayıs 2012 08:04

    inanmayın satıyoruz haberleriyle 6.50 nin altında mal topluyorlar inanmayın malınıza sahip çıkın ybanncı payına bir bakın görürsünüz.ytd

  • Deniz Balçiçek13 Mayıs 2012 13:42

    Sormazlarmı adama, madem Türkiyeden memnunsunda neden kendi şube sayını 55 adetten 15 adede indirdin ve de hala eğitim, altyapı dahil personeline herhangi bir para harcamıyorsun, personelin mutsuz mutsuz çalışıyor,hem de Akbankdaki payını azalttın. Madem bu işi siz kendiniz beceremiyorsunuz bari bunu iyi beceren Akbank sayesinde bu sektörde kalabilseydiniz. BU ne diyet bu ne lahana turşusu sevgili Citi!!!