BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank sendikasyon kredisi imza töreni saat 11.00'de----

Akbank sendikasyon kredisi imza töreni saat 11.00'de

Akbank sendikasyon kredisi imza töreni saat 11.00'de
27 Eylül 2018 - 08:53 www.finansgundem.com

Piyasalar üzerindeki kara bulutların dağılmasına neden olan sendikasyon kredisinde imzaların bugün saat 11.00'de atılması bekleniyor

FİNANSGUNDEM.COM

Günlerdir piyasaların beklediği sendikasyon kredisinde imzalar bugün saat 11.00'da atılacak. Akbank'ın sendikasyon kredisi sürecini büyük bir başarıyla tamamlaması piyasalar üzerindeki kara bulutların da dağılmasında etkili oldu. Akbank'ın krediyi perşembe günü yani bugün imzalayacağı haberleri borsada yükseliş döviz cephesinde sert düşüşe neden olmuştu.

DİĞER BORÇLANMALAR İÇİN DE REFERANS OLACAK

Akbank’ın sendikasyon kredisi için yapacağı anlaşma, yıl sonuna kadar toplamda 6 milyar dolarlık krediyi yeniden finanse etmek için yarışan Türk bankalarının ‘borçlanma yeteceği’ konusunda da fikir verecek. ABD yaptırımlarının ardından uluslararası borç piyasasından ne kadar kaynak sağlayabileceğinin de göstergesi olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekçi bankacı27 Eylül 2018 11:48

    Haberde faiz oranının önceki sendikasyon kredilerine kıyasla arttığı neden belirtilmiyor. LIBOR + kaçtan aldılar acaba bu seferki krediyi?

  • ke. kygsz27 Eylül 2018 10:03

    Uzun süredir ekonomik gelişmelerin kötü seyrettiği bu dönemde sermaye piyasası açısından böyle olumlu gelişmelerin olduğuna dair güzel bir haber... bunun sadece Akbank açısından bir iyi haber olmadığına, ülkemiz için de dünya sermayesi açısından da, ülkenin sermaye piyasasına karşı güven ortamının devam ettiğine dair güzel bir gelişmedir.