BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkbank Hazine’sine bir transfer daha!----

Akbank Hazine’sine bir transfer daha!

Akbank Hazine’sine bir transfer daha!
11 Kasım 2010 - 16:17 www.finansgundem.com

Reşit Toygar ile yollarını ayırdıktan sonra Hazine’sini Kerim Rota’ya emanet eden Akbank, şimdi de Ziraat Bankası’ndan bir yöneticiyi transfer etti.

Akbank geçtiğimiz günlerde yaptığı Kerim Rota transferinin ardından bu hafta da Hazine’sine çok önemli bir transfer daha yaptı. Sektörün tanınmış isimlerinden Ziraat Bankası Hazine’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özşen’i de bünyesine katan Akbank, bu transferle Hazine kadrosunu güçlendirdi. Cem Özşen 10 Kasım 2010 itibarıyla Akbank Hazine’deki yeni görevine başladı.

Daha önce Hazine Müsteşarlığı ve Demirbank’ta çalışan Cem Özşen Haziran 2001 tarihinden bu yana Ziraat Bankası’nda Sermaye Piyasaları Bölümü ve Hazine’de çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

1969 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdikten sonra Bentley College'da İşletme alanında yüksek lisans programını tamamladı. Özel sektör, Hazine Dış Ticaret Müsteşarlığı ve T.C. Ziraat Bankasında çeşitli görevlerde bulunan Özşen, 2001 yılından itibaren Fon Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta ve İngilizce bilmektedir.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bankacı 201215 Mayıs 2012 21:15

    her transferi yazıyorsunuz ancak akbanka ziratten transfer olan genel müdür yardımcısı ercüment güleri neden yazmıyorsunuz .çok garip.