BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti’de gözler 2. istişare toplantısında----

AK Parti’de gözler 2. istişare toplantısında

AK Parti’de gözler 2. istişare toplantısında
29 Haziran 2024 - 13:20 www.finansgundem.com

AK Parti, kongre süreci başlamadan önce ikinci istişare ve değerlendirme toplantısını yapacak. Belediye başkanlarının katılacağı toplantı 30 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

AK Parti'de gözler 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda olacak. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, Ankara Kızılcahamam'da bir araya gelecek. Belediyelerdeki durum ve yeni yol haritası değerlendirilecek.

Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, 30 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Erdoğan, kampın ikinci gününde kürsüde olacak.

Bakanlar kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Kampın son günün ise AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde oturum yapılacak. Genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz belediye başkanları ile çalışmaları değerlendirecek.

31 Mart yerel seçim sonuçları kampın gündeminde olacak. Belediyeleri yakından ilgilendiren başıboş sokak köpekleri ile ilgili düzenlemenin de ele alınması bekleniyor. 

AK Partili isim görevden alındı

 

AK Parti açıkladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?

 

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Özel'e 'suç ortağı' tepkisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)