BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler 23 Temmuz'da----

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler 23 Temmuz'da

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler 23 Temmuz'da
22 Temmuz 2024 - 09:28 www.finansgundem.com

AK Parti'de yerel seçim sonrası başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Gözler 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısına çevrilirken bazı genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı ifade ediliyor.

Yerel seçimlerin ardından sık sık kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını vurgulamasının ardından, gerek parti içinde gerekse parti dışında yapılan anket çalışmaları ile kapsamlı analizleri inceledi.

Değişimin işaret fişeği il başkanları ile başladı, iki kabine üyesi ile devam etti. AK Parti'deki değişim için tüm gözler 23 Temmuz'da yapılacak AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına çevrildi.

Sabah'tan Fatma Göksu'nun haberine göre, kulislerde, MKYK toplantısından sonra bazı genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı ifade ediliyor.

YENİ YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

Başkan Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi.

AK Parti, eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

Gözler salı günü toplanacak MKYK toplantısına çevrilirken, parti kulislerinde, 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

AK Parti’de gözler 2. istişare toplantısında

 

AK Partili isim görevden alındı

 

AK Parti'nin çalışma kampı sona erdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)