BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAIIB'den Türkiye'ye 70 milyon euro'luk korona kredisine onay----

AIIB'den Türkiye'ye 70 milyon euro'luk korona kredisine onay

AIIB'den Türkiye'ye 70 milyon euro'luk korona kredisine onay
31 Ağustos 2020 - 08:37 www.finansgundem.com

Asya Altyapı Yatırım Bankası, korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin sağlık altyapısı için kullanılacak 70 milyon euro'luk krediye onay verdi. Kredi Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile birlikte finanse edilecek

Merkezi Çin'in başkenti Pekin'de bulunan Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) Yönetim Kurulu, Türkiye'nin Kovid-19 salgınına karşı acil sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi için talep ettiği 70 milyon euro krediye onay verdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kamu hastanelerinin altyapı kapasitelerinin kritik ekipmanlar ile güçlendirilmesini ve acil sağlık programının finansman açığının giderilmesini hedefleyen kredi Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile ile birlikte finanse edilecek.

AIIB, Temmuz ayında da iki Türk kalkınma bankasına Kovid-19 salgını nedeniyle likidite sıkışıklığı yaşayan şirketlerin desteklenmesinde kullanılmak üzene 500 milyon ABD Doları tutarında devlet garantili kredi hattını onaylamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)