BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAfrika’da yılın bankası seçildi...----

Afrika’da yılın bankası seçildi...

Afrika’da yılın bankası seçildi...
16 Kasım 2009 - 14:15 www.finansgundem.com

Standard Bank Grubu, dünyanın öncü uluslararası yatırım gruplarından biri olan Africa Investor tarafından Cape Town’da düzenlenen 2009 Yatırım ve İş Liderleri Ödülleri Töreni’nde Afrika’da Yılın Bankası seçildi.

Africa Investor Yatırım ve İş Liderleri Ödülleri, Afrika’da faaliyet gösteren, son derece öenmli iş uygulamalarına imza atan ve ekonomik bağlamda kazanımlar elde eden yatırımları ödüllendiriyor. Standard Bank Grubu; Afrika finans sektöründe uzun süredir yürüttüğü çalışmalar paralelinde bu kıtada elde ettiği engin deneyimin yanı sıra; dünya çapında 37 ülkede 45.000 çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Türkiye'deki çalışmalarına, ilk olarak Londra merkezli bankasının temsilciliği vasıtası ile 1999 yılında başlayan Standard Bank; Mart 2007’den bu yana Türkiye’de Standard Ünlü ortaklığı ile faaliyetlerini yürütüyor. Standard Bank Afrika Genel Müdürü Clive Tasker konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Bu şekilde tanınmış olmaktan ve ödüllendirilmekten dolayı çok heyecan duyuyoruz. Standard Bank’ın Afrika’daki faaliyetlerine verdiği önem kıtanın kendini geliştirme potansiyelinin yakın zaman içinde meyvelerini vereceği ve tüm kıtaya önemli bir ivme kazandıracağına olan inancımızın bir uzantısıdır. Bu potansiyelin meyvelerini vermeye başladığına dair her geçen gün daha güçlü emarelere şahit oluyoruz.” şeklinde konuştu. Tasker açıklamasında; “Güçlü varlığımızı sürdürdüğümüz birçok Afrika ülkesinde sektöre olan katkımızı pekiştirmemiz ve sorumluluk bilincimizle karşılıklı faydalar yaratmaya devam etmemiz için böylesine bir motivasyon bizler için çok anlamlı. Bu ödül, Standard Bank Grubu’nun Afrikalı kurum, kuruluş ve şirketlerle ortaklığını daha da geliştirecektir.” dedi. Ödül töreninde ayrıca Altyapı Ödülleri Kategorisinde ise; Standard Bank Grubu’nun iştiraklerinden olan Nijerya Stanbic IBTC Bank, kamu ve özel kuruluşlarla başarılı ortaklıklarından dolayı Yılın Özel ve Kamu Ortaklığı Şampiyonu seçildi. Standard Bank ile Çinli ortağı ve stratejik hissedarı ICBC, Yılın Banka Düzenleyicisi Ödülü’nü de aldılar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)